Salut imi dati va rog un cod nefolosit si va voi da un cod de la bellasara.com dar va rog nimeni sa nu mil fure
Nu pentru ca tu esti o nesimtita daca tu vrei sa ceri de la altii te-ai gandit ca ceilalti pot fii in aceeasi sitoatie ca a ta? macar? nimeni nu o sa iti dea coduri pentru ca ei pe cont si-au facut bani deci bani poate au 10000 de kinzchash sau mai mult poate deci nimeni nu o sa iti dea ia sfatul asta de la mine crede-ma ca stiu ce zic
Fara suparare dar aproape tota lumea isi bate joc de tine si nu putem sa-ti dam tia coduri poate ca unii parinti muncesc mai mult decat ai tai de exemplu eu cand am fost in clasele I-IV am avut si eu o fata foarte saraca in clasa abia ca avea bani de o paine ti-am zis nu o sa-ti dea nimeni coduri
Uite te ajut eu. Intra pe adresa asta: http://www.webkinz.com/ro_ro/ Dupa ce ai intrat pe ea dai pe membru nou. Acolo ii vei da pe Vreau sa creez a FREE account. Creeaza-l. Dar atentie iti poti face doar un catelus sau o pisicuta. Sper ca te-am ajutat! Imi dai fundita?
Eu n-am putut sa-mi iau webchinz dar de craciun am primit unul nu pot sa fac nimic scuze
Imi pare rau pentru toti ce nu au un cont webkinz o sa va dau unul bea13_betty si o sa va dau
Saraca de tine, ony1313! Nu am niciun cod, din pacate! Asculta, ii inteleg pe cei ca tine.Am o idee! De ce nu incerci sa te duci la colega ta sa va jucati si dupa un timp sa o convingi sa va jucati pe Webkinz-ul ei si sa te lase si pe tine? Haide incearca! Va fi o idee stalucita!
Iubita atat de rai sunt unii ca... uite til dau pe al meu: nume:SamathaMe si parola: deyakiss ia-l e catelus il cheama Spiridon
Am eu un cod webkinz cu toate instirutiile deblocate cu 7 camere mari si cu cod secret, vreau pe el cont de metin2.ro de la lvl 40 in sus si id pe care e facut. Daca vrea cineva sa discutam id meu e stefan_0075
Uite cea mai mare Revista facuta doar de copii ~ Revista cu coduri Webkinz Romania!
http://WebkinzRomania.ro/revista ♥
Sigur la toti dintre noi ne este mila dar sigur nu o sa iti dea nimeni nici un cod nici eu nu am nimic chiar deloc inteleg si eu cum te simti dar poti sa iti creezi si un cont de proba...nu e la fel de bun dar nu ii vei simti lipsa. Si eu am destui webkinji dar am si unul de proba...incearca-l! Si nu fi trista!
DaciaRomania întreabă: