| ony1313 a întrebat:

Vreau si eu un cod webkinz(dar nu folosit) va rog frumos! parintii mei nu au bani sa-mi cumpere. Dabia au avut bani sa-mi ia acest calculator.Am aflat si eu de la o colega despre asta si imi place mult...va rog frumos imi dati? Dar nu vreau sa-mi inventati coduri ca sa radeti de mine...Stiu ca unii dintre voi aveti bani si radeti de cei ca mine.Va rog frumos!

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz nu am dar poti sa iti strangi 50 de bani si poate poti sa iti cumperi un webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam 79 webkinz da am aruncat toate codurile ca numi trebuiau. succes idiotule de sarac o sa postez peste tot ce ai scris hahahaah si chiar aveam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se cumpara de la magazin big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu am nici eu cine stie bani dar am 12 webkinz daca vrei un webkinz intra fa-ti cont nou si o sa-ti apara sa alegi caine sau pisica.
Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga idul meu si iti dau dar sa nu dai resping! idul e:grasu_srl71! sunt fetita dar messul a fost a lui tata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma si eu sunt la fel crede-ma ca asta caut si eu sti

| dumitrita25 a răspuns:

Salut imi dati va rog un cod nefolosit si va voi da un cod de la bellasara.com dar va rog nimeni sa nu mil fure

| Dariuta a răspuns:

Nu pentru ca tu esti o nesimtita daca tu vrei sa ceri de la altii te-ai gandit ca ceilalti pot fii in aceeasi sitoatie ca a ta? macar? nimeni nu o sa iti dea coduri pentru ca ei pe cont si-au facut bani deci bani poate au 10000 de kinzchash sau mai mult poate deci nimeni nu o sa iti dea ia sfatul asta de la mine crede-ma ca stiu ce zic

| Dariuta a răspuns:

Fara suparare dar aproape tota lumea isi bate joc de tine si nu putem sa-ti dam tia coduri poate ca unii parinti muncesc mai mult decat ai tai de exemplu eu cand am fost in clasele I-IV am avut si eu o fata foarte saraca in clasa abia ca avea bani de o paine ti-am zis nu o sa-ti dea nimeni coduri

| RaduCristian1991 a răspuns:

Uite te ajut eu. Intra pe adresa asta: http://www.webkinz.com/ro_ro/ Dupa ce ai intrat pe ea dai pe membru nou. Acolo ii vei da pe Vreau sa creez a FREE account. Creeaza-l. Dar atentie iti poti face doar un catelus sau o pisicuta. Sper ca te-am ajutat! Imi dai fundita?

| haschi2010 a răspuns:

Eu n-am putut sa-mi iau webchinz dar de craciun am primit unul nu pot sa fac nimic scuze

| bubblesinthebottle a răspuns:

Imi pare rau pentru toti ce nu au un cont webkinz o sa va dau unul bea13_betty si o sa va dau

| IubescWebkinz a răspuns:

Saraca de tine, ony1313! Nu am niciun cod, din pacate! Asculta, ii inteleg pe cei ca tine.Am o idee! De ce nu incerci sa te duci la colega ta sa va jucati si dupa un timp sa o convingi sa va jucati pe Webkinz-ul ei si sa te lase si pe tine? Haide incearca! Va fi o idee stalucita!

| AngelQeen a răspuns:

Iubita atat de rai sunt unii ca... uite til dau pe al meu: nume:SamathaMe si parola: deyakiss ia-l e catelus il cheama Spiridon

| stefan0075 a răspuns:

Am eu un cod webkinz cu toate instirutiile deblocate cu 7 camere mari si cu cod secret, vreau pe el cont de metin2.ro de la lvl 40 in sus si id pe care e facut. Daca vrea cineva sa discutam id meu e stefan_0075

| Miruna12321 a răspuns:

Uite cea mai mare Revista facuta doar de copii ~ Revista cu coduri Webkinz Romania!
http://WebkinzRomania.ro/revista

| exuator a răspuns:

Vrei un cont cu animalut? Sau cu unul normal dar cu multe lucruri?

| Webkinz a răspuns:

Inca nu stiu unul ne folosit cumparati un webkinz si uitete tongue

| Ana118775 a răspuns:

Daca iti doresti asade mult un cont, fa-ti unul de proba.

| Hipper98 a răspuns:

Fara suparare da nu stiu daca sa te cred sau nu

| 1alexx a răspuns:

Buna
'

| 2SCats a răspuns:

Sigur la toti dintre noi ne este mila dar sigur nu o sa iti dea nimeni nici un cod nici eu nu am nimic chiar deloc inteleg si eu cum te simti dar poti sa iti creezi si un cont de proba...nu e la fel de bun dar nu ii vei simti lipsa. Si eu am destui webkinji dar am si unul de proba...incearca-l! Si nu fi trista!