P. S: I love you. Este despre un cuplu in care partenerii, desi se cearta uneori aprins, se iubesc f mult. El descopera ca are o tumoare cerebrala si moare. Ea e total deprimata, sta numai in casa, bea, renunta la job... Pana intr-o zi cand primeste o scrisoare de la tip. Cum e posibil asta si ce urmeaza... vezi in film. Enjoy!
If only si The notebook mi-au marcat viata... ador filmele astea doua si nu ma satur niciodata sa ma uit la ele. Poate si datorita faptului ca le-am vazut intr-o perioada de sensibilitate sufleteasca ...dar...sunt chiar fooarte faine.
"Dinastia Taudorilor". Ti-l recomand cu cea mai mare caldura. Super film ". Si romantic si drama si istoric.
Cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimii ani sunt "Perfume - the story of a murderer" (2006), "The Prestige" (2006) si "Awake" (2007).
Fireproof my marriage Nevasta-mea a plans tot filmu ( eu nu l-am inteles atat de bine )
27 dresses, take the lead, wedding daze, cadet kelly, honey, how she move...etc over her dead body, the ultimate gift... sper ca te-am ajutat
Pe topicul asta am citit prima oara ca aceasta CAPODOPERA, The Notebook in opinia unora e un film bun. Chiar in momentul acesta in care scriu acest raspuns the notebook ajunge in ultimul minut, am tinut neaparat sa multumesc celor care au scris aici numele acestui film... acum ma intorc sa il revad! peace
Yurisa întreabă: