| joy a întrebat:

Vreau si eu un film bun! Ce-mi recomandati? Prefer dramele romanticebig grin

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

The Notebook, A walk to remember, If only sunt cele mai tari drame romantice!

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A walk to remember e de departe cel mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jhon Q sau Men on fire sunt super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

If only

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut imi amintesc de un film pe care l-am vazut si nu mai tin minte numele, oricum e vorba de un cuplu in care el e bolnav de inima si ii place foarte mult hochei-ul iar partenera lui ii face cadou de craciun doua bilete la meciul echipei sale favorite unde acesta prinde pucul iar cand se intorc acasa se aseaza sa asculte muzica si el moare... daca stiti cum se numeste filmul vi-l recomand sa il revedeti iar pentru cei ce nu l-au vazut MERITA. Ciao...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar toate titlurile de filme pe care le-am citit din commurile celorlalti sunt deosebite, dar in niciun comentariu nu am intalnit Pearl Harbour.Este o drama in care este relatata o poveste de dragoste mai speciala big grin daca o sa vizionezi filmul o sa vezi de ce.Este filmul meu preferat.vizionare placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crazy and Beautiful si Dear John

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

500 day's of summer este un film mai special, ceva ce nu regasesti in multe filme... cel putin mie mi-a placut ideea... enjoy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmul care m-am marcat foarte mult pe mine a fost the notebook dar mai e si remember my e superb si el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa cele pe care toata lumea le zice, sh care sunt extraordinare eu iti mai recomand sh "The Blue Lagoon"...este el mai vechi filmul dar meritawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa cele pe care toata lumea le zice,sh care sunt extraordinare eu iti mai recomand sh "The Blue Lagoon"...este el mai vechi filmul dar meritawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clasicul titanic, city of angeles, new moon, a walk to remember, love stori, fantoma mea iubita, last song. Atat.(o sa plangi la final).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. P. s i love you! 2. Keith! e cel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic.nimeni nu o sa-l intreaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Keith e cel mai bun din cate am vazuthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu a mentinat pana acum Before Sunrise ( romance ), Before Sunset ( romance ) si 50 first dates ( comedy, drama, romance )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite una buna>>a story sadder than sadness

| ramona_5587 a răspuns:

Doctor Zhivago (filmul din 2002) sau Memories of a gheisa:X e super

| fabiana12 a răspuns:

Iti recomand "love me if you dare" (BESTIAL), "Sweet november", "message in a bottle" "painted veil","asylum"

Întrebări similare