Pe topicul asta am citit prima oara ca aceasta CAPODOPERA, The Notebook in opinia unora e un film bun. Chiar in momentul acesta in care scriu acest raspuns the notebook ajunge in ultimul minut, am tinut neaparat sa multumesc celor care au scris aici numele acestui film... acum ma intorc sa il revad! peace
Salut imi amintesc de un film pe care l-am vazut si nu mai tin minte numele, oricum e vorba de un cuplu in care el e bolnav de inima si ii place foarte mult hochei-ul iar partenera lui ii face cadou de craciun doua bilete la meciul echipei sale favorite unde acesta prinde pucul iar cand se intorc acasa se aseaza sa asculte muzica si el moare... daca stiti cum se numeste filmul vi-l recomand sa il revedeti iar pentru cei ce nu l-au vazut MERITA. Ciao...
Intradevar toate titlurile de filme pe care le-am citit din commurile celorlalti sunt deosebite, dar in niciun comentariu nu am intalnit Pearl Harbour.Este o drama in care este relatata o poveste de dragoste mai speciala daca o sa vizionezi filmul o sa vezi de ce.Este filmul meu preferat.vizionare placuta!
Yurisa întreabă: