| o fetitZa dulCeE :X a întrebat:

Vreau statusuri care vine de la replica "se va intoarce roata ". va rog, dau funtitza :*

Răspuns Câştigător
| DiDi a răspuns:

Unul care e foarte adevarat si pot sa zic ca e totodata patrunzator:

" Someday you'll cry for me, like I cried for you. Someday you'll miss me, like I missed you. Someday you'll need me, like I needed you. Someday you'll love me, but I won't love you. "

Traducere:

" " Intr-o zi vei plange pentru mine, cum am plans eu pentru tine. Intr-o zi imi vei simti lipsa, cum ti-am simtit-o eu. Intr-o zi vei avea nevoie de mine, cum am avut eu de tine. Intr-o zi ma vei iubi, dar eu nu te voi iubi. "

8 răspunsuri:
| L a răspuns:

S`a schimbat si baiatu` se vede ca nu`ti convine ca se intoarce roata... dar sa stii ca de acum inkolo, asa va fi. Eu imi voi bate joc si tu vei suferi!

cuvintele sunt surde... acel vechi "eu" nu te mai aude! Am uitat toate acele sentimente, nu v`or fi momente sa n-am argumente!"

Toate la timpul lor. Roata e rotunda. Intr`o zi se va intoarce!

| Mirii (:. a răspuns:

Zambesc si gata se intoarce roata happy.

| Gise a răspuns:

Fie roata cat de patrata ea tot se intoarce o data happy

| Dutzy a răspuns:

Intr`o zi o sa ne intalnim din nou. Eu o sa rad de multe, iar tie o sa-ti para rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar roata s-a întors cum se întoarce mereu.Acum pentru mine e simplu pentru tine-i mai greu.

Acum mă întrebi cum o duc, ce-am mai făcut. Înainte nu-mi ziceai nici măcar "salut". HAHA! S-a întors roata! Ţi-am zis că o să ţin minte!

Tu plângi. mie-mi vine să râd. e neplăcut. dar gandeşte-te că a fost invers în trecutwinking

Astea le ştiu eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Horia, closca si crisan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucându-te cu sufletul cuiva, nu-i o glumă, e ca la meci, ocaziile se răzbună happy

| noname093 a răspuns:

Vei avea nevoie de mine... dar eu nu voi fi langa tine...asa cum mi ai facut si tu mie