| Stelutssa a întrebat:

Vreau statusuri multeee şi noi, dar nu de`alea de pe netoh go on[aşa ştiu si eu să dau >copy-past de pe diferite site-uri]! Help. *Fundăăă*

Răspuns Câştigător
| LittleDrop a răspuns:

. Ea? Ea este fata care candva adora sa stranga raze de soare intr-un borcan si in zilele ploioase sa le arunce prin jurul ei.
. Redau doar ceea ce reflectez, iubesc doar ceea ce apreciez, daruiesc doar la cei ce ii stimez, protejez doar ceea ce mi e mai scump si ajung mereu unde imi propun…orice minut e un nou inceput...
. de` ce mereu` aveti impresia` ca un copil nu poate` sa iubeasca? Si copii au vise, inima, sentimente`. Zi tu de ce? ca eu nu inteleg
. Traiesc in tara minunilor si toti se intreaba: ''unde? vrem si noi!'', pai asta ba nebunilor!
. Ce fac e pura fictiune!
. Secretuu` este s` risti, s` te simti binee` sh s` castigi!batting eyelashes
. Forever and always I`ll be there for you...
. Cand e fericita, surasul ei n`are egal :-x
. Si ce ar fi viata daca nu ar exista iubirea? Si ce as fi eu fara tine? Fara iubirea care mi-o daruiesti in fiecare zi? Oare as mai putea visa cu ochii deschisi fara tine? Cum ar fi daca nu ti-as mai putea spune in fiecare zi cat de mult te iubesc? Viata nu ar mai avea sens in felul asta...
. Nu incerca sa ma convingi. Demonstreaza-mi!
. Dezvaluie totul si ascunde atat de multe…Oricat de mult ai privi-o, nu o poti descifra in intregime…
. Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.
. De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` speranta moare ultima!
. Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine, dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
. Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul, apare cineva si schimba totul!
. Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câştigat altceva, şi pentru tot ceea ce câştigi, pierzi altceva!
. Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
. Cât de frumos este să poţi spune din nou că eşti fericită, că te simţi iubită. Amintindu-ţi de trecut, şi cât de greu peste toate ai trecut!
. Ia`ti liber de la stress pentru o vreme.Nu`ti mai bate capu` uita de probleme. Fa cumva si mergi mai departe.Stii ca poti.Stii ca se poate.Sa privesti in spate n`are rost.Nu o sa mai fie ce a fost :-x
. Am trecut prin foc inca o data. ca sa ajung acum sa merg pe apa.
. nu am lasat pe nimeni sa ma cunoasca perfect!
cine poate sa imi spuna:
. e calitate sau defect?!
Multe ganduri adunate. Curg randuri din sentimente curate. Pe care poate nu o sa poti sa le`ntzelegi. Ce alegi? Ai sa stai, ai sa pleci? Ce alegi? Zi... Alegi?
. N`o sa renuntz` nici o fractiune de secunda, fiindca intotdeauna pierzi daca renunti` la lupta`.
. Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult.
. "• Timpu` e ucigashu` perfect.Ne om0ara cu fiecare` gura de aer trasa in piept. •"

Sper sa te fi ajutat.big grin
Take carekiss

6 răspunsuri:
| pitikaaa a răspuns:

starNici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."
starChiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme.tot as glumi! pentru ca stii.viata e
grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa!
star. invat sa plang fara lacrimi, sa admir cu maska indiferentei pe chip, sa sufar razand de fericire, am oferit
dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
starLe pui conditzii, la toti care t vor
Uita-te dar nu atinge, si uite-asa tu ii omori
Fermecator, ai un zambet criminal
Si fundu' ala ar trebui sa fie ILEGAl
Este extraordinar mersu' ala intepat
Iese din normal mersu' ala elegant
Stii prea bine, la tot ce ma refer
Graviteaza toti in juru tau fara vreun reper
Ash vrea sa-ti cer, sincer un autograf
Semneaza, Domnïshoara care te-a dat peste cap!
startotul trece. asa se spune. dar nimic nu trece fara sa lase urme sad!"
starEa a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drumlove struck
star "Sa Te intorc| |napo| n’am Sa Te rog…Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH Blestem ca De tot
Praful Sa sE aleaga.;("
starDaca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce happy"
star si totusi stie cum sa faca, cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"
stardaca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.stiu ca
te iubesc si asta e tot ce conteaza love struck te iubesclove struck
star"lumea spune ca nu poti zbura. e o minciuna, nu crede in ea! day dreaming
starStiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!
star"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita.
Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.winking
starsi ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mine love struck
starnu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prieteni de pe pamant.love struck
starLumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
starMulte barfe. multe tarfe. asa-i viata cand te`apuk greata. daca vrei iti dau eu un subiect
de barfa. viata`i cea mai scumpa tarfa.
star "love struck? Te Iußësc? love struck"
starSi o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistit`. ca multe vin si trec chiar`
daca raman`semne`. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`! [love struck]
starAs vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine
star•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta •
Misterul iti provoaca o privire pierduta
star Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •
star• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
star"• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut •
Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •
star• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva
star• Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
star• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •
star• Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •?
star• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck
star• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putealove struck • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ealove struck
starToti avem probleme • Conteaza cum le facem fata • Nu le da prea multa importanta • N`ai decat o viata •
star• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •"
star• Peste toate trecem cu capul Suslove struck • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
starCe te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an?
Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie!? N-ai gresit cu nimic? Deci ia-o ca pe o lectie!?
star• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o
altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea love struck
star» Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mealove struck.
Si pe tine dragostea mealove struck »
star`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar In viata Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck.•
starinvata sa suferi de vrei sa iubesti, invata sa fii liber de vrei sa traiesti, nu dispera cand viata te
apasa si nu plange de-al tau destin. caci dupa lacrimi viata-i mai frumoasa, cum dupa soare ceru-i
mai senin
starIntr`o zi blestemata ai venit la mine, mi-ai spus cuvinte dulci, ca vrei sa fiu cu tine, eu ty`am spus ca nu
te cred, parca am simntit ceva, dar tu ca un om pervers, m`ai convins ca n`ui asa
starE doar o fata cat se poate de obisnuita :X Care nu are absolut nimic special Are zile in care parul ii sta ca
naiba. si zile in care arata extraordinar :Xlove struck
starIar am iesit pe strazi in casa nu mai rezist``` De astazi tin regim de vise`, sa te uit mi-am promis``!"\
starDe ce ne indragostim, apoi nu mai iubim? Si spunem adio fara sa gandim
starCine te iubeste. te cauta, Cine te vrea. iti spune, Cui ii este dor de tine. te suna,
Cine nu. NU. e simplu!
starIncerc sa ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru o buna impresie
starMereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine.
Dar orice s-ar intampla voi ramane langa tine![:X]"
star"? Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri blushing! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.love struck!?"
star. nu sunt perfeCta, dar de ce m’as sChimba cand prieteni ma iubesc si aSa?•

| Octaviana_9832 a răspuns:

Daca iti place de o fata / un baiat spune`i ...ca sa nu inteleaga gresit mesajele pe care i le transmiti. happy.

Life's the climb... But the view's great love struck
[Viata este un deal... dar privelistea este uimitoare]

You're not invisible, you're all that I can see!
[Tu nu esti invizibil/a, tu esti tot ce pot vedea!]

Ai sa plangi mai tarziu cand iti va fi greu | Ai sa vrei sa-i zambesti dar n`o sa ai tupeu | Ai vrea sa dai timpul inapoi. unde?! In trecut! | Ai sa plangi mereu cand te gandesti la ce ai avut

Ziceai ca il iubesti si ca nu il parasesti chatterbox | L`ai lasat deci esti o curva tu nu sti sa iubesti!

Astea mi-au venit pe moment dar sa iti zic ceva. Cele mai originale si tari statusuri sunt din melodii. Nu conteaza in ce limba si sa se potriveasca cu ceea ce simti si esti! Din melodiile rap/ hip-hop thinking [Vecan, Nane, Puya] sau chiar Pop, Rock.
Nu conteaza ce gen de muzica asculti. Iti poti pune versurile care iti plac din melodie la status! Este cel mai frumos. Eu asa fac si mereu am ceva nou si diferit happy.

| TheLostInTheDark a răspuns:

Nu ma cunosti. Spui ca sunt fitsoasa. Te privesc atent si`tsi spun: Chiar crezi ca-mi pasa?
Chiar daca el n`o sa mai imi spuna: Noapte buna! :] Sau pe strada [Buna]; x Am prietene care ma suna ca sa`mi spuna [FaTaaaa] esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna!
Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare
Am o groaza de defecte in fata unor proaste ce se cred destepte nu ma laud ca`s frumoasa dar sunt dolce si fitoasa
Yo sunt pentru tine trecere de timp ce vina am eu ca [ ea ] nu te-a iubit?
Inventeaza-ti regulile tale in jocul altcuiva, fii fals, triseaza des, sa fii sigur ca vei castiga un joc pervers, loomea joak doar p intereswinking

| biutzacool12 a răspuns:

Dragoste e tacuta dar faptele vorbesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu Octaviana. Cele mai faine statusuri sunt din melodiile de hip-hop...chiar si rap; x.

| chupachups a răspuns:

Vreti statusuri facute de mine, ca am o gramadalaughing)