Un sufleu de legume. Ardei, cartofi fierti, broccolli, porumb fiert, orice alte legume va plac, taiate bucatele mici. Separat, bati cateva oua (in functie de cantitatea de legume: 3, 4, 6 oua), razi peste oua niste branza sau cascaval, torni doua linguri de smantana sau iaurt si amesteci cu legumele. Le pui intr-un vas de yena si dai la cuptor pana se rumenesc.
Sau poti, pe acelasi sistem, sa faci rosii umplute cu branza si ou. Scobesti rosiile. Amesteci branza de vaci cu 3-4 oua si umpli rosiile cu amestecul asta. Razi cascaval pe deasupra si dai la cuptor 10 minute.
Sau (pentru cei care mai mananca si ceva carne)
pulpe de pui la cuptor - in punga speciala- pui si niste cartofi in aceeasi punga, ardei gras, usturoi, etc cu pireu de cartofi sau alta garnitura
simplu si usor
Hai sa incercam o salata de pui:
Un piept de pui la gratar taiat cubulete
Rosii, 1 ardei, 1 gogosar, 2 castraveti salata, 1 salata, cascaval ras, sos tartar, crutoane
Cartofi naturi si piept de pui [la cartofii natui adauga si smantana ]