Pai.eu citesc Bravo my fav.
Daca vrei ceva mai de copii, incearca Witch, Scooby-Doo sau Spioanele.Vara`mea zice ca sunt super
Kisses
Hmmmmm cred ca Sabrina's Secrets.Am vazut la verisoara mea.
E o revista in care iti da un fard, o oja etc. si te invata cum sa iti faci parul, cum sa te machiezi la un eveniment... e 7, 50 RON.
Witch? Era faina mai demult, nu stiu ce s-a mai intamplat cu ea.
La punctele de presa din hipermarketuri - inmedio sau de prin oras - relay sunt reviste si din strainatate, poate gasesti ceva pentru varsta ta. Eu citeam bravo in germana pe la 12-13 ani, asa am invatat germana.
Sau cauta pe net, daca te descurci cu engleza sau alta limba straina.
Iti recomand colectia "Disney" care e f frumoasa si utila voua la aceasta varsta; fetita mea e f incantata si se informeaza din orice domeniu.
CoolGirl e cea mai buna revista pentru adolescente.
Daca vrei ceva mai infantil, eu am citit Witch de la primul numar pana anul trecut,
Mda, Hannah Montana nu stiu cum e, dar poti sa iei un numar sa vezi cum e.
Ar mai fi "My little pony" sau " Littlest Pet Shop", dar sunt chiar pentru copii...Sau Princess, am citit-o pana cand am implinit noua ani, e haioasa pentru varsta aia... Dar acum...
Spun si eu ca ceilalti: mai bine citeste niste carti. Poti sa le citesti pe cele pe care le-ai luat din postarea mea mai nveche si le-ai trecut pe lista ta. Sunt super, garantez.