Pai 50% scoala 50% vacanta ca la scoala stau in pauze, ma distrez, rad, si ca m-am plictisit in vacanta... da tot vreau vacanta ca e mai bine... da sa fie si cald sa nu fie vremea de acum
Mai vreau vacanta pentru ca stiu ca la scoala va trebui sa ma concentrez pentru rezultate bune...Cit e de bine acasa
Eu nu mai suport in vacanta; simt ca ma sufoc.
Acum am nevoie de scoala, cum aveam nevoie de vacanta in iunie.
Scoala dar asa cum mi-o imaginez eu
O scoala unde sa te distrezi nonstop
Pacat ca nu exista
Deci VACANTA FOR EVER! ), as vrea eu
Insa nu se poate
Stii.
Sincer acu vreau sa inceapa scoala
Dar sunt sigura ca dupa o saptamana. voi vrea iarasi vacanta
Sau scoala fara note ar fi perfect; x
Mai multa vacanta dar intr-un fel as vrea sa inceapa sc pentru ca in pauze ma distrez cu colegii, radem si ne distram si in timpul orelor si mai vreau intr-un fel sc pentru ca nu mai am ce face in vacanta... ma plictisesc si nu cred ca ar fi fain tot timpul vacanta pentru ca la un moment dat t plctisesti daca nu faci nimic asa ca e bine ca la un moment dat incepe sc desi nu stiu cum pot spune asta dar e bine si in vacanta
Sincer... vreau sa inceapa scoala mai repede. Mie dor de colegi si de dirigu' meu:X
Si daca vreau sa inceapa scoala si daca nu, tot degeaba. Nu pot sa opresc eu timpul sau sa-l dau inapoi.
Cand ai spus " mai vreti vacanta " e ca si cum ai fi spus " mai vrei ciocolata? ca mai este "... Vreau, nu vreau, scoala tot va incepe.
Timpul nu da inapoi.
Vacantaaaaaaaaaaaaa
si nu orice vacanta...de vara
inca un an de cosmar la scoala...
Eu vreau vacanta.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca va trebui sa ma trezesc din nou dimineata
O zi buna
Scoala e un loc frumos, dar zilele frumoase si calde... Ah, baile de la piscina si Marea...La scoala mai iei cate o nota te intalnesti cu prietenii si prietenele.Nici eu nu stiu! Si una si alta vreau!
alexa_4370 întreabă: