| Ella_Miha_1991 a întrebat:

Vreu si eu niste statusuri triste, dar scurteee:O3 Dau funda la cele mai bunee:X

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La categoria asta se pun intrebari despre TPU.

| hideaway a răspuns:

Life is a ticket to the greatest show on earth.

The miracle is not to fly in the air, or to walk on the water, but to walk on the earth.

Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once.

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on.

And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

Life can only be understood backwards, but it must be lived forward.

One day your life will flash before your eyes. Make sure it`s worth watching.

Life is not one thing after another. It's the same damn thing over and over!

Life is what happens while you're busy making other plans.

" I'm fine " really means " I'm dying inside, but you wouldn't care if I told you. "

If you don't understand my silence, how will you understand my words?

Pretending to be happy when you're in pain, is just an example how strong you are as a person.

Boy are just boys.don't cry for them.

Truth is, i miss you.All the time,every second,every minute,every hour, every day.

My biggest mistake was believing the promises.

I'm not perfect, I made mistakes, I hurt people, but when I say sorry, I mean it

E ciudat cum o persoană îți poate sfărâma inima și tu îl poți iubii în continuare cu toate bucățile ei sfărâmate.

Visez doar la tine... visez că vei fi mereu lângă mine. Oare visul meu se va împlini?

Lacrimi amare îmi acoperă ochii când noapte la ține stau și privesc, iar somnu-i departe nu pot să-l apropii și doar la ține stau și mă gândesc.

Cea mai tristă zi din viață mea, este când nu văd privirea ta, când nu am sărutul și mângâierea ta.

Ochii care plâng nu sunt învinși, ochii scăldați de lacrimi sunt mai limpezi și mai curați.

De ce să-mi ceri iertare când deja e prea târziu, când deja m-ai rănit?

Încep să realizez cât de departe ești de mine, căci simț un gol imens în suflet care doare și nu poate fi alinat decât de mângâierea ta! Îți simț lipsă, IUBIRE!

Într-o zi ne-am întâlnit, și ne-am plăcut și ne-am iubit, lumea parcă a înnebunit și într-o zi ne-a despartita€¦

Îmi cade o lacrimă din ochi și nu știu ce e cu mine. Un singur lucru însă știu, mi-e tare dor de tinea€¦

E trist să te simți singur când ai totuși atâția oameni în preajmă.

Cel mai dureros lucru e să privești doi ochi ce și-au pierdut strălucirea de altădată, să înduri o privire distanță ce nu te mai dorește.

Numai iubirea te poate face să zâmbești în mijlocul furtunii și să plângi în toiul petrecerii.

Am învățat să planga€¦cu zâmbetul pe buzea€¦

Dacă lacrimile de obicei sunt că stopii de ploaie ale mele sunt fulgi de nea, atât de reci au ajuns de suferința.

Nu-mi spune că mă iubești decât dacă cu adevărat mă iubești, pentru că s-ar putea să fac o nebunie și chiar să cred asta.

Inimă mea e ruptă în două, jumătate din ea e încă la tinea€¦

Despărțirea noastră a fost crudă și mă bucur că ești la depărtare pentru că nu poți să-m vezi ochii care plâng fără incetarea€¦

Ochii tăi încă îmi mai ard în inimă, două stele pe care mi-am dorit atât de mult să le atinga€¦

Am pierdut o iubire și odată cu ea te-am pierdut pe ține.

Cea mai caldă amăgire vine cu cel mai rece sfârșit!

Nici o floare nu e prea frumoasă că să nu fie ruptă pentru ține, dar oare o inimă nu este prea specială că să fie zdrobită pentru plăcerea ta?

Am crezut tot ce mi-ai spus, oare acum voi putea uită tot ce mi-ai luat?

Este greu să îi spui minții să nu mai iubească atunci când inimă o face.

Întrebări similare