Esti foarte mic pentru a da ollie din mers... mai ai muuuulte de invatat":d"http://www.tpu.ro/design/images/emoticons/4.gif dar incearca manualul... mie personal mi-a reusit din prima
O sa inveti pe parcurs. stai linistit. Incearca sa faci manual E si mai simplu decat ollie.
Da nu am cu cine sa invat ca nu e nimeni aici care se pricepe si in tulcea nu-s nici macar parcuri de skateuri cai oras mic
Sall stiu eu
Sfat: te pui pe skateboard pui un picior pe partea din spate a placi piciorul din fata il pui in spatele suruburilor din fata iti indoi genunchi si mainile le pasi cat mai jos apoi apesi dupa 5 sec pe parte din spate a skateboardului si cu exteriorul piciorului din fata lovesti placa si asa tia esti ollie mare lucru
Nu ii asculta pe astia ca esti prea mic pentru a da ollie din mers eu am vazut copii care la vreo 8 ani dadeau kikflip, hrdflip...etc deci ca sa dai un ollie mai inalt trebuie ca sa pui piciorul din fata mai inspate si necesita sa apesi mai tare de tail si sa sari mai sus cu corpul si incearca sa dai shavet sau pop-shavet ca sunt usoare ca sa sari din mers este la fel cum dai ollie normal numa trebuie sa ai mai mult echilibru pe placa si crede-ma ma dau cu skateul de 8 ani si am 21 de ani sper ca te-am ajutat funda?
Deci,ca sa dai un ollie trebuie mai intai sa iti pui un picior pe tail si unul pe langa suruburile din fata apasa pe tail sterge cu piciorul din fata si sari in sus in acelasi timp.
Ca sa dai un ollie mai inalt trebuie ca piciorul din fata sa fie mai aproape de cel din spate dar asta necesita sa sari mai mult sper ca team ajuat daca vrei sa ati mia spui da add la:zahan_horatiu noroc