| ShaKuri a întrebat:

Wrestling'ul e sport? show? teatru? ce credeti ca e? nu stiu unde sa'l incadrez.

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Wrestlingul este un show, cu scenariu cu indicatii scenice,''actorii''sunt cascadori profesionisti.nu poate fi considerat sport...ci un mare rahatlaughing(scuze de expresie)

14 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Este o ramura sportiva a artelor martiale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e un sport. ci o mare cacialma... nu pot sa spun ca- inteleg dar in mod clar intra in categoria teatru. Altfel cum sa crezi ca un individ de 120kg ii da un pumn altuia de aceeasi talie si nu apare nici macar o vanataie (micuta)... Phuaa. Clar nu e sport.

| monicaclaudia a răspuns:

Eu nu reusesc ca sa il incadrez nicaieri ( din pacate (( sunt una din cele care schimba canalul ((. dar e totul un "show " pentru ca e imposibil ca dupa tot ceea ce se face pe ring ca unu sa se ridice ca si cum nimica ar fi deci e tot un teatru care atrage lumea happy

| kh1ss a răspuns:

E vrajealawinking

carla
| carla a răspuns:

Robert, nu stiu cum sa zic. Americanii il considera sport, din cate am inteles, insa mie mi se pare o stupizenie. Nu pot sa ma uit la asa ceva. Se prefac aia ca ce? Pefer sa privesc o partida de box, decat sa ma uit la ceva atat de artificial.

| ellysswk a răspuns:

E teatru.happy.se prefac sa faca show. zicand ca fac sport. .se incadreaza cel mai bine in cuvantul prefacatorie.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lupta falsata dar nu 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wrestlingul este un show

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teatru

| cri2y a răspuns:

Eu zic ca-i o tentativa de show...nici macar un spectacol nu l poti numi...nu are nici o legatura cu artele martiale cum scria cineva de pe aici.ridicol...unii savureaza ce se intampla in ring.probabil pentru ca nu inteleg prea bine ce se intamplabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, da, da, nu, ceva

| xkellykellyx a răspuns:

Voi credeti ca e rahat? ei bine la alti le place foarte mult...si wrestlingul are multi chiar foarte multi fani...in special eu...si multi altii...happyhappyhappy

| hrdcore a răspuns:

Am vazut un interviu pe wurosport cu CM Punk in care l-au intrebat daca wrestlingul este real si el a spus ca 95% din meciuri nu sunt reale si 5% sunt. si a mai spus ca ei stiu rezultatele meciurilor dinainte ca acestea sa aiba loc.Si oricum wrestlingul facut de cei din wwe este pentru divertisment

| armanu a răspuns:

Un mare teatru...