Wrestlingul este un show, cu scenariu cu indicatii scenice,''actorii''sunt cascadori profesionisti.nu poate fi considerat sport...ci un mare rahat(scuze de expresie)
Eu nu reusesc ca sa il incadrez nicaieri ( din pacate (( sunt una din cele care schimba canalul ((. dar e totul un "show " pentru ca e imposibil ca dupa tot ceea ce se face pe ring ca unu sa se ridice ca si cum nimica ar fi deci e tot un teatru care atrage lumea
Robert, nu stiu cum sa zic. Americanii il considera sport, din cate am inteles, insa mie mi se pare o stupizenie. Nu pot sa ma uit la asa ceva. Se prefac aia ca ce? Pefer sa privesc o partida de box, decat sa ma uit la ceva atat de artificial.
E teatru..se prefac sa faca show. zicand ca fac sport. .se incadreaza cel mai bine in cuvantul prefacatorie.
Eu zic ca-i o tentativa de show...nici macar un spectacol nu l poti numi...nu are nici o legatura cu artele martiale cum scria cineva de pe aici.ridicol...unii savureaza ce se intampla in ring.probabil pentru ca nu inteleg prea bine ce se intampla
Voi credeti ca e rahat? ei bine la alti le place foarte mult...si wrestlingul are multi chiar foarte multi fani...in special eu...si multi altii...
Am vazut un interviu pe wurosport cu CM Punk in care l-au intrebat daca wrestlingul este real si el a spus ca 95% din meciuri nu sunt reale si 5% sunt. si a mai spus ca ei stiu rezultatele meciurilor dinainte ca acestea sa aiba loc.Si oricum wrestlingul facut de cei din wwe este pentru divertisment