| tudorboy_8929 a întrebat:

Wretling: Undertaker ar putea sa-l bata si pe jeff hardy si pe hhh si pe john cena intr-un meci 3vs1 adica handicap match :^

Răspuns Câştigător
| costiboss a răspuns:

No way... undertaker nu il bate pe john cena dapai si pe jeff hardy si hhh rolling on the floorrolling on the floorlaughing

14 răspunsuri:
| m4them4tic a răspuns:

Depinde ce decid bosii. Tu nici acum nu ti-ai dat seama ca tot ce se intampla acolo e fake? Baietii aia musculosi sunt actori, cascadori in niciun caz nu e un sport ceea ce fac ei acolo.

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Undertaker ii bate
Undertaker a mai castigat si un meci impotriva lui mark henry si big daddy v (viscera)

| Clauditza a răspuns:

Jeff Hrdy s-a retras dupa ce cm. punk l-a dat afara din smack down (stii tu meciul din cusca) pentru ca nu vroia sa plece in Raw si + ca a fost un scandal ca cica e traficant de droguri si ca a venit in wwe drogat si a fost la el acasa si a gasit cam 10 kg de droguri si in legatura cu intrebarea ta cred ca Undertaker nu ar putea sa ii bata pe toti 3.

| Sniper a răspuns:

Le rupe capu undertaker laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce vrei sa spui dar nu-ti iese, in orice caz si eu ma uit la wrestling si sunt fata big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol...sigur ca ar lua bataie undertaker dar se pricepe la meciuri handikap undertaker

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi jeff in wresling lar bate pe undarteicar pentru ward hevie chempien

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

John cena e cel mai tare wrestrel si undertaker nu ia-r putea bate!

| Razor4free a răspuns:

Cum sa ii bata pe toti trei? Nici macar The Great Khali nu poate sa castige in fata lor, nici Sheamus, care e campion.

| danyel_1802 a răspuns:

Cred ca ar putea sa ii bata pe toti trei, cum a reusit sa ii bata pe Mark Henry si pe Big Daddy V intr-un meci handicapt, 2 vs 1, o sa ii bata si pe acesti 3 wrestleri

| Cena234 a răspuns:

John cena cel mai tare din lume the champ is here!

| foshyk a răspuns:

Stii ceva... Undertaker este in coma

| therocktherock383 a răspuns:

Fratilor Undertaker vine numai la ppv cum ar fi Wrestlemania sau Supavaivor Series Undertaker a debutat in 1989 la Suparvaivor Series si in prima seara si a castigat titlul Intercontinental

| costiboss a răspuns:

No way... undertaker nu il bate pe john cena singur dapai si pe hhh si jeff hardy la un loc rolling on the floorlaughinghee hee ati stat mult sa va ganditilaughingrolling on the floordevil