Romanii au talent!
pentru ca acolo se mai gasesc si alte talente, nu numai cantatul.
Sincer ma asteptam la ceva mai de efect, apoi am ajuns la concluzia ca Romanii au talent a fost cea mai tare emisiune, pentru ca am vazut de toate. daca ar fi sa aleg as alege Romanii au talent, si sa vedem ce o sa iasa din Vocea Romaniei.
Romanii au Talent & Vocea Romaniei
Romanii au talent, pentru ca arata toate secventele, si mi se pare mai detaliat. .
Romanii au talent e o prostie de emisiune, macar am ras.
X Factor are un juriu de rahat ( ma refer in special la Morar, care e paralel cu muzica)
A mai ramas Vocea Romaniei, dar s-o vedem si pe asta...
Romanii au Talent! De ce? Deoarece in acel serial vad mai multe talente nu doar cantatul. Dar pe de alta parte si X Factor este foarte bun! De ce? Deoarece iti arata vocile noi ale Romaniei
Romanii au talent loL ca toti sau luat dupa emisiunea asta ca a avut succes.
LoL iti dai seama ca romani au talent :X ei au fost primi si celelalte sunt niste imitati! funda? tg am doar 3 tg
Clar romani8i au talent, deoarece celelalte doua sunt copiate dupa romanii au talent complet(aproape complet).si la romanii au talent razi nu gluma pe cand la astewa nu prea mai deloc
Nu a copiat nimeni Romanii au talent.Adevarul e ca toate 3 sunt luate din America si Anglia. Poti sa cauti si pe internet
X factor ma cam enerveaza, e vor sa cante doar instrumentalul fara alte voci. si ori unu ori 2 spun : da, mergi mai departe. si aia paula sta cu moatele alea doua in ohci. e penibila. chiar daca a cantat la eurovision, intr-adevar e frumoasa emisiunea dar astia au cam multe fite. vocea romaniei nu m-am uitat. Deci ramane Romanii au talent:*
Eh, e si asta un fel de a pierde timpul liber. Au si emisiunile astea partea lor buna.
La xfactor vin toti behaitii plus un juriu care e paralel cu muzica. la romanii au talent se castiga din mila si daca esti orfan. vocea romaniei e mai ok, are o idee mai buna si sunt voci mai frumoase.
HubbaBubbaGirl întreabă:
MissDelevingne întreabă: