anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Yahoo! Avatar...de ieri am problema asta si deja ma enerveaza! nu-mi mai pot schimba avatarul de la yahoo! imi apare doar poza pe care o aveam inainte dar nu merge sa pun alta decat avatarul ala de la ei pe care ti-l faci u cum vrei! mi s-a mai intamplat asa mai de mult si ajunsesem sa-mi inst windows dar tot nu mergea! am incercat cu yahoo! 11 si a mers pentru ca pe atunci aveam varianta 10. dar acum nu a iesit o varianta mai noua ca sa o schimb don nou! si ink ceva: de cateva zile unele poze din lista mea se vad briuate...adica nu se vad clare si parca toate idurile au aceleasi poze si mi-e greu sa cred ca nu si-a mai schimbat nimeni avatarul! am si un alt id si nu pot sa schimb nici acolo poza si mai mult, se pare ca si avatarul de la idul principal se vede neclar! am auzit ca mai multe pers au aceeasi problema si poate fi de la yahoo! dar pe mine ma enerveaza si as vrea un raspuns concret si un pic de ajutor!:-s:d

9 răspunsuri:
| contpublic a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu schimbatu avatarului 1 yahoo e de vina x-(

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Si eu am patit azi la fel! Probabil lucreaza ceva la el sau e vreo defectiune

| bumbaSuchardine a răspuns:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema de cateva zile si chiar nu stiu ce sa fac.

| RwkY a răspuns:

Din ce imi explici tu nu inteleg mare lucru, poti sa faci o poza la ecran? cu print screen (sus la tastatura, dreapta, dupa aia ctrl+v in paint-> save) si sa mi-o pui aici?

p.s. sa stergi in paint id-urile, si alte chestii care nu vrei sa se afle, dar sa nu stergi avatarurile si alte chestii care vrei sa le arati.

| Irinushh a răspuns:

Sa stii ca nici eu nu pot straight face Si nici o pritena nu poate, si in ultimul timp vad tot mai des intrebari de genul asta pe TPU...hmmm...oare sa fie vreo problema cu yahoo-ul?

| aLL3xandra97 a răspuns:

Toata lumea are aceeasi problema straight face
este ceva de la Yahoo! Trebuie sa astepti. Se va rezolva.

| RwkY a răspuns:

De ce toata lumea are probleme cu messu' numa eu nu?

| Dependentadeacadele a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.oh go onAm mai vazut intrebari gen"Nu merge sa-mi schimb avtr.Mi-am dezinstalat si reinstalat messu si nu merge." Este de la YM(de la ei).O sa-si revine intr-un final:-s. Sper sa revina la normal.straight face

| alexutzuuify a răspuns:

Si eu am aceeasi problema...
cred ca d 3 zile incerk sa imi schimb avatarul.si.nu marge.
am sters poza.nimic...
am instalat alt messenger.nimic.
am dat restart la pc...nimic.
inebuneesc...
sper ca problema asta sa se rezolve curand...x-(