| هوراس a întrebat:

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few hours.
ce înseamnă asta ? îmi apare la facebook puppy dog eyes fundă :X

Răspuns Câştigător
| sweetdyana18 a răspuns:

Contul dvs. este momentan indisponibil din cauza unei probleme a site-ului. Ne asteptam ca acest lucru să fie rezolvate în scurt timp. Vă rugăm să încercaţi din nou în câteva ore.

7 răspunsuri:
| sweetdyana18 a răspuns:

Rezolvat*

| Dya22 a răspuns:

Contul dvs. este momentan indisponibil din cauza unei probleme a site-ului. Ne asteptam ca acest lucru să fie rezolvat în scurt timp. Vă rugăm să încercaţi din nou în câteva ore.

| sweetdyana18 a răspuns (pentru Dya22):

Ce usor se da copy-paste...tongue

| هوراس explică (pentru sweetdyana18):

Ai dreptatewinking

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru sweetdyana18):

Ba pardon diana! Eu o stiu pe ema si ea stie foarte bine engleza! Eu cred ca tu stii foarte bine sa intrii pe google translate si sa dai un micut copy si apoi paste! Asa ca numai coenta degeaba!winking

| sweetdyana18 a răspuns (pentru SimonaNicoletaღ):

Dar ea a dat copy-paste la raspunsul meu; si in plus ea nu scrie cu semnele diacritice...de unde am luat eu nu te intereseaza pe tine...tongue

| Lindaaa a răspuns:

Contul tau este momentan indisponibl din cauza unei prebleme a le site-ului.noi asteptam ca aceasta sa fi rezolvata cit mai curind(intr-un timp scurt).Te rog incerca in citva ore(adica in urmatoarele ore)
Fuhda:::?