anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-mi si mie ce naiba sa faca vara asta ca mor de plictiseala

10 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Pai chestia cu calatoria, am planificat sa merg in celalalt capat al tarii pe 22 Iulie, dar pana atunci?

| Petronela a răspuns:

Citeste o carte

| RealLife a răspuns:

Citeste o carte

| coosmin24 a răspuns:

Calatoreste:X

| CrazyDesign a răspuns:

Piscina, munte, UITA marea ca e prea banala. Mergi la tara si colinda toate dealurile/campiile/vaile. Mergi cu trenul prin tara. Sunt multe da sunt somnoros acum si nu imi vin in cap.

| roxy_2350 a răspuns:

Ai putea sa citesti niste carti interesante, sa rezolvi probleme de logica, sa iesi la plimbare prin parc.

| ForteGames a răspuns:

Omoara plictiseala laughingrolling on the floorlaughing Bafta laughing Doamne ce "penal" scze de limbaj... laughing

| just for me a răspuns:

Si eu mor de pliki, noroc ca plec in august la munte in tabara si apoi la mareB-(. plimbate in parca cu amicii, cu biciletele, du-te la strand daca e cald, la bazin interior macar(eu asta fac pana plec ). eu ma pliki numai cand vad orasu asta, nu am mai iesit din el de un an jumate

| Anonim232323 a răspuns:

Daca esti baiat date cu skate, daca esti fata fa-ti gagic

| ema_4036 a răspuns:

Alinutza... exista munte, mare, discoteci, filme, depinde si de ce fonduri dispui. Cu prieteni sau fara, poti sa te distrezi oricum. Ii gasesti tu pe parcurs. Trebuie doar sa te mobilizezi, sa dai startul catre ceva. Daca nu stii ce sa alegi, eventual, da cu banul!

Întrebări similare