Pai e simplu ai putea sa scrii unul de genu: "Imi pare rau dar nu mai spuort viata asta, e momentul sa va las..." sau "Daca vrei sa ma vezi goala click pe linkul urmator..." bine mai modifici si tu, dar ai prins ideea, sigur or sa atraga atentia, si toata lumea o sa se uite la status
Poti scrie ce faci tu in momentul acela. Scrie despre dispozitia ta, cum te simti, daca esti trista pune status triste. Gasesti pe google.
Scrie : *** si Npc | Un baiat va rog Npc(nu port chiloti)| Acum ***( plecat la magazin):X Funda Plz
…->…~`]…sunt tot c AI AvUt.sI nu Ai pUtUt pAstRA…. sunt tot c Ai AvUt…shI nu mai pOtsI AveA.[;-j]
…->… "Ea e criminala, cu toţii o ştiţi! lasă figuranţii copleşiţi, de emoţii obosiţi! Ea e cea mai indicata dintre fetele cuminţi
…->… "Iubeste`0 sincer, doar atat ea`tsi cere, fa`0 s` simta ceea ce alti nau fost in stare sa faca. Sh iti va da mult mai mult decat t` asteptsi, sh atunci ai s`inveti sa 0 iubesti
…->…Reuseste sa`mi fure un zambet. e multumit. se intristeaza un pic cand afla ca l`am mintit`[] Sunt printesa, dar viata nu`mi e regala.[] El ma minte, ma inseala duce o viata ilegala
…->…K lumea vne, pleaca nu` t` astepta ca toti sa te`ntseleaga, sh tine aproape doar p` cei d` care chiar ceva t` leaga, traieste in prezent, in rest lasa viata s` mearga =x.
…->… [A avut` sansA lui de a` fi cu eA`. e preA tarziu` acum sa` ii mai` spuna` „zana mea".,,
…->…PriVirea tha m"a inSeLat.
cand m"ai priVit at in oChi
C gReu am intZeleS ca mah YubeSti
j niciodata n"ai s mah paraSesti
Dar Chiar aSa de"ai fi vRut sa"mi sPui
In sUflet n"am creDintsa
Caci uh proMitzi ceVa J aPoi
Mah miNtzi c usuRintza
j nup mi"ar paRe rau c miNtzi
Dar sa"mi sPui dC oAre
Imi adrEsEzi cuVinthe dOlCi
C n"au vaLoare d faPt
Mai bine tAci si nUp vb
Nup vrEau sa"tsi aud glaSul
Caci glaSul tau m`a inSelat
AprOape la tot paSul."
…->…Ai fUgiT in lUme
DeParthe de mine
Nup te"ai gaNdith
cat m"ai raNith
Te"ai iTtors dUpa multi ani
Sa"mi aRati C ai multi baNi
La C foLos?
dC te"ai iNtoRs?
BaNii thai nUp vor puTea
Sa"mi aduCa dragOstea inaPoi
j oriCe s"ar intaMpla
Nup mah ejTi ce"ai fost candva…
…->…IubiRea mOare cand seNtimeNtul diSpare
Nup pot s faC niMic, siMt c totul s"a sfaRsith
AsH vrEa s am puTerea s te`nTorc in viata m3a
As vrea sha am putErea sa"ti coMand iNima
cand am greSit sa"mi sPui c m"ai ieRtat
DaCa te"am suParath sa"mi sPui c deJa ai uiTat
cand vrei s pleci s te"ntorC din dRum
Sa the saRut si sa"tsi sPun C dUpa tN st neBunA.
…->…C sOaTte in nOapTe
PuSa p faPthe
The dAu p sPaThe iar
Nup st peRfeCtha
NiCi prea diRecTa
LuMea se opreSte cand aPar
Mah priVeSti perManeNt foaRte ateNt
ZiUa si noaPtea
eJti pLin d faNtheZii
…->…TotZi baietii vor nr d teLL ( j alTkVa d l kn da), araT prea beTon ca mine e uNa La Un miLiOn
4. Nu trec singura prin ploaie si vant, fiindca am cea mai buna prietena de pe pamant.
Un prieten este la fel ca si un sutien : Greu de gasit si intotdeaouna aproape de inima ta!
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.
Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui.
Friends are forever. Boys (girls) are whatever.
E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie.
Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa.
Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
Pai eu pun o fata suparata chiar daca nu sunt si oameni ma baga in seama(ma intreaba de ce sunt suparata) ee marog...
Stanchevici întreabă: