Poi stai sa vezi. Eram pe plaja am castigat impreuna cu prietenii mei and my o excurisie gratutita la mare. L`am lasat pe sa mearga cu baietii nu stiu pe undeva sa se imbete ceva de genu probabil. Am iesit cu fetele la cumaparaturi pe la ambulantii de pe plaja ne-am intalnit cu totii. Baietiki erau critza. Noi toate in costum de baie apara si zice ce urmeaza acum[era si cam turmentat] deodata se sprijina de mine si cade peste mine si se uitat toata lumea i-am zis date jos mai ca ne facem de ras si el zice ee lasa si ma suruta odata, scurt asa[nu pot sa zic ca nu mi-a placut] apoi ma ridic il pleznesc si el ma arunca in apa
Asta fusese anul trecut[2010].Doamne ma bucur ca nu a aflat mai nimeni de la mine din scoala.Cam asta dar tu?
Vaiii ) Am fost cu gasca la pizza, iar dupa ce am terminat de mancat, ne-am asezat pe niste banci afara... Peste cateva minute a venit o tiganca la noi si avea un pachet de carti si tot ne spunea " Hai sa-ti ghicesc viitoru`; hai sa-ti zic cine te iuubestte" ) Si noi " Nu,multumesc, nu" Apoi tiganca a plecat, si pe banca vecina statea un batranel.a venit un Boschetar si s-a asezat langa el si l-a intrebat " Ce faci, mai tata?", si batranelul ii raspunde " Ma Cac" )))))) Cand am auzit, am plecat repede pentru ca ne venea sa radem si duypa ce ne-am indepartat am pufnit toti in ras de ne-a auzit si boschetarul ala )))) Funda? )
Era un rrom, si ei erau foarte saraci.Intr-o zi cind toti eraau lihniti de foame tiganul a luat o hirtieasa mai mare si a desenat pe ea o mamaliga, brinza si o cana mare cu lapte.Cheama copii si le spune,"copii veniti si va uitati o singura data la desen si va va trece foamea".Se uita ei odata si vine un tiganus si ii spune tatalui."Tata da bunelu s-o uitat de 2 ori".
Un copil, ajuns acasa de la scoala, ii spune mamei:
-Mama, astazi toti au ras de un copil care a cazut in zapada, cu exceptia mea.
-Foarte bine, dar cine a cazut in zapada?
-Eu.