| n0name a întrebat:

Zilele astea m`am suit pe rolerolling on the floor j faza e ca nu stiu cum sa fac sa alunec, nu doar sa merg cu rolele crezand ca sunt picioarelaughing parca sunt teleghidatalaughing daca alunec un pic ma aplec pe spate si mi`e cam frica sa nu cad sau d`astea.cum sa fac sa incep sa alunec fara sa ma aplec? fundutsa:X:*

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Roaga pe cineva sa te invete sa mergibig grinE cel mai bine asahappy
Prin scris nu prea putem noi sa iti explicamlaughingbig grin Oricum e usor sa mergi pe rolebig grinTrebuie doar sa te invete cinevalaughingSi o sa inveti destul de usorbig grin

5 răspunsuri:
| nestea a răspuns:

Buna,

Pai, nu te duce direct pe sosea...Stai prin curte sau prin fata blocului si incearca sa dai din picioare, ca si cum le-ai arunca dar pe pamant. daca nu, la iarna incearca sa te duci la un patinoar, ca e acelasi lucru.
Sper sa poti merge si mult noroc :*

Pa, Pa

| Mwhahahaa a răspuns:

Pai te cocosezi un piclaughing
Iti faci avant si cam atatstraight face

| Elly007 a răspuns:

Da.ar trebui sa te invete cineva pentru ca nu cred ca poate sa te invete cineva prins scris big grin thinking ar trebui ca un prieten sa te tina de mana mai intai thinking ...adica eu asa am invatat si acum stiu fr bine sa merg, chiar am participat si la un concurs :d

| BruneTTe a răspuns:

Pai nu prea e un secret ca sa zic asa. nu aluneci pentru ca ti`e frica sa aluneci laughing si faci pasi. asa-s toti la inceput. dar incet incet o sa reusesti sa mergi normalhee hee incearca sa te lasi sa aluneci pe un picior putin. apoi pe altul si tot asa [ miscari controlate, mici] ca si cum ai merge numai in loc sa faci pasi aluneci usor. ma rog nu stiu daca am explicat binelaughing las` ca oricum inveti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei stiu sa merg pe role de la patru ani incearca sa dai picioarele in stanga si in dreapta:*