anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Zilele trecute am fost la patinoar cu tatal meu care stie sa patineze, dar nu prea bine. Stie sa se mentina laughing Eu m-am simtit uper in compania lui. Problema e ca m-au vazut multi colegi si multi prieteni si multi colegi de liceu. Oare ma vor considera o ratata ca merg cu tata la patinoar |?

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

Haha! cum poti crede asta?happy sigur unii dintre ei sunt invidiosi fiindca orice copil ar vrea sa aiba o relatie asa de apropiata cum ai tu cu tatal tau.si pana la urma, mai avem pana la scoala.o sa uite eibig grin

5 răspunsuri:
| oanabuysomeweed a răspuns:

Nu.Nu trebuie sa consideri lucrul acesta o rusine!

| anss23 a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti fie rusine de tatal tau, doar el ti-a dat viata, fara el nu ai fi existat. Daca colegii tai fac misto de tine nu inseamna decat ca sunt niste prost-crescuti si nu trebuie sa-i bagi in seama.Sunt sigura ca nici parintii lor nu sunt perfecti.

| InuIo a răspuns:

Nu stiu cum sunt colegii tai dar sincer asta mi se pare o prostie. Daca parintii tai nu se imbraca ciudat si nu fac nimic cu care sa te faca de ras de ce sa nu mergi cu ei undeva doar de gura la ceilalti. Oricum si daca unii vor rade de tine sfatul meu este sa nu ii bagi in seama.

| Zozolika a răspuns:

Noooo. dc crezi asta frate ai iesit in fam. sau in cazul tau ai iesit cu tatal tau. Care ar fi problem?

| 1782 a răspuns:

Draga Corina,
Nu este nimic rau sau iesit din comun ca ai mers cu tatal tau la patinoar, dimpotriva este foarte bine! Si chiar tu ai spus ca te-ai simtit super in compania lui, asta conteaza. In primul rand, acei colegi, care spui ca te-au vazut, nu iti sunt prieteni, daca vor avea ceva de obiectat, la faptul ca ai fost la patinoar, cu unul dintre parintii tai. Si in al doilea rand, nu te lua dupa ce spun ei, pentru ca sunt gelosi, ca ei nu au o relatie asa buna cu tatal lor. Asa ca, nu trebuie sa iti fie rusine cu nici unul dintre parintii tai, fi mandra de ei! Ca sa iti raspud concret la intrebarea ta: nu te vor considera deloc ratata, si cei care comenteaza ceva, (pentru ca mereu, in orice faci, vor exista persoane care sa nu fie de acord cu tine, pe orice motiv ar avea ei) spune-le: "M-am simtit super bine in compania tatalui meu, si maine voi merge iar la patinoar, cu ambii parinti!" si gata sa vezi cum o sa taca, eventual o sa se strambe iei un pic, dar asta pentru ca sunt ofticati ca le-ai dat peste nas. Sper ca te-am ajutat happy, byee.