| PCHUltra1 a întrebat:

Ziua buna. De curand mi-a intrat o fixa in cap si anume ca vreau sa trec de pe UPC pe RDS, si vreau sa o conving pe mama de asta. In mare parte m-am interesat pe site-ul lor de cateva detalii, dar am o mare dilema. Am auzit de la unii oameni ca cica ti-ar trebui mai multe abonamente pe un televizor, ca daca nu vezi la toate televizoarele acelasi lucru. Eu am 3 televizoare, cum se poate sa nu fie legate aceste televizoare in asa fel incat sa te poti uita la fiecare TV la ce vrei. Va rog raspunsuri detaliate, dau funda! A, si inca ceva. In cazul abonamentului RDS Digital Baza, ai nevoie si de un pachet separat RDS Baza, asa incat platesti factura la 2? Sau abonamentul RDS Digital Baza functioneaza pe toate cele 3 televizoare?

3 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

RDS e jalnic, ar fi o mare greseala sa te muti de la UPC.Iti taie programe din lista fara sa te anunte, dar tu le platesti in continuare oh go on

| Mefist0 a răspuns:

Mai bine ai ramane la UPC. RDS-ul nu este deloc de incredere si nici serviciile lor nu sunt de top.

| PCHUltra1 explică:

Pana acum vad ca nu sunt pareri foarte bune laughing. Eu il vreau in principal pentru Digi Sport... Si ma gandeam poate la pachetul Extra sau poate Baza Digital...