Da,Niko,eu primesc zi de zi mesajul acesta. Taie punctele de suspensie si pune virgule sau alte semne in locul lor. Poti sa folosesti si asta in locul acestor puncte _______. Eu asa fac.
Bafta!
Si eu am primit din asta dar era mai demult, nu stiu daca chiar asa imi zicea si mie.
Da. Oricum prea multe puncte de suspensie, teoretic, nu ar trebui sa existe din cauza ca apoi nu va mai exista un discurs coerent. Nu este o problema, nu inteleg de ce ti se pare atat de ciudat.
Nu mi se pare ciudat. Eram doar curioasa.
Chestia e ca punctele de suspensie se pun cate trei o data (asa e regula) si nu mi se pare normal sa-mi corecteze robotul TPU si sa ramana numai unul singur fara nici un motiv ( numai din cauza ca persoana care l-a programat are alergie la ele).
Bine,dar eu sunt cam obsedata de punctele de suspensie.
Are migrena...
Daca pui doar o singura data puncte de suspensie robotelul TPU nu iti corecteaza nimic. Daca aproape fiecare fraza a ta se termina cu... atunci nici nu are un aspect viziv placut asa ca trebuie sa corectezi. Asta e ideea!
Incearca sa scrii un raspuns scurt cu puncte de suspensie, sa te vad. Ma gandesc ca stiu mai bine decat robotul TPU daca e cazul sa pun puncte-puncte sau nu (el de multe ori nici cratima nu stie unde trebuie si unde nu).