Răspunsurile/întrebările noastre nu sunt afişate în timp real. Actualizările de acest gen se fac o dată la 10-15 minute şi toate postările noastre apar pe site cu o mică întârziere. Trebuie să ai puţină răbdare şi vor apărea.
Succes! Numai bine!
Răspunsurile nu apar imedit după ce tu le trimiţi, trebuie să mai aştepţi aproximativ 5 minute să fie postate. Dacă nu apar nici după 5, 10 minute înseamnă că din cauza erorilor din ultima perioada nu a fost trimis.
Baftă.
Raspunsurile nu se afisaza instant ci, in functie de gradul de solicitare al site-ului, acestea apar dupa 2-3 minute sau dupa mai multe --- asta, pentru ca numarul raspunsurilor date de catre useri la un moment dat poate depasi capacitatea tehnica a site-ului
Ai si un avantaj in toata chestia asta : iti poti modifica raspunsul! [profil>"raspunsurile mele"> click pe casuta "editeaza"(rosie) din drepul raspunsului tau--- il corectezi/modifici si apoi il trimiti--- raspunsul va aparea afisat pe site in forma finala, corectata].
Poate pentru ca:
~ nu ai confirmata adresa de e-mail
~a raportat-o cineva si a disparut
~nu s-a afisat deja
~nu au verificat-o membrii TPU.
Sper ca te-am ajutat!
Se afiseaza dupa ce sunt verificate de membrii site-ului. Daca d'ai la Raspunsurile mele vei vedea raspunsul, dar v'a fi afisat cam in 5 minute dupa ce il dai.
Pt ca raspunsul tau este in curs deaorece trebuie verificat de membrii site-lui dupa vreo zece minute ai sa vezi ca o sa-ti apara
Se vor afisa dar nu direct cum ai raspuns sau si afisat.Intr-un anumit timp se vor afisa si punctele si tot.Intelegi?