DEPINDE de intrebare... una e pui o intrebare de fizica atomica al carui raspuns sunt slabe sanse sa-l primesti, alta e pui o intrebare al carui raspuns il gasesti cu usurinta pe goagal
,, Mediu'' insemna timpul in care primesti raspuns de la majolitatea intrebarilor de la toti userii, nu doar de la unul singur.
Apoi lumea e in vacanta in Dubai...sau la Botosani. Poate nu vrea sa-si strice vacanta intrand pe TPU.
Multi useri au renuntat la site de bunavoie sau siliti de admine.
Vad ca se ingroasa randul celor averizati.
Iar ce au ramas fie nu se pricep, fie au altceva mai bun de facut!
1-Daca pot sa gasesc usor pe Google de ce as mai pune intrebare pe TPU?
2-Si mediu credeam ca se refera la media aritmetica a timpului in care a aparut primul rezultat la absolut toate intrebarile. Ceva nou...
Cine ti-a raspuns dupa 6 luni de la intrebare ti-a raspuns asa pentru ca atunci ti-a vazut intrebarea.Sa nu crezi ca ti-a raspuns imediat dupa ce ai postat dar abia dupa n luni i s-a afisat si comentariul.
S-au mai depistat de-a lungul anilor erori pe-aici da' nici asa.
Stiu ca atunci a vazut dar e absolut inutil dupa 6 luni... Si parca timpul de raspuns e mult prea mare. Am vazut cateva intrebari simple fara raspuns postate din 2012...
Depinde si de subiectul intrebarii, categorie etc.Si eu am intrebari la care am primit raspuns in mai putin de o ora, la unele mi-au raspuns dupa o zi doua, depinde de mai multi factori
littleony întreabă: