Raspunsurile repetate cu trimitere de link catre un site + reclama sunt considerate spam. Citeste mai multe detalii aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#12
Legat de problema intrarii mail-urilor in spam, marcheaza-le ca not spam si ar trebui sa scapi de probleme pe viitor.
Alexandra - TPU
Buna
coincidenta ori nu, dar si mie de 2-3 zile multe raspunsuri fie chiar si castigatoare imi intra in spam..de ce?
eu ce am facut? nu am trimis link-uri interzise.
poate ne elucideaza cineva problema.
O zi frumoasa sa ai
La 2) nu am ce sa zic, daca folosesti Yahoo!(cel mai prost serviciu de mail si culmea ca e cel mai folosit de romani). Eu de-aia m-am mutat pe GMail acum mult timp cand vine vorba doar de e-mail.
Dar la 1) cred ca cineva se joaca cu butoanele. Adineauri am raspuns pe la Tehnologie la o intrebare normala, nu incalca cu nimic regulamentul, dar primise numai raspunsuri mistocare...a fost stearsa! Intreba cineva cum sa sparga sau sa recupereze o parola la Windows. Si erau 3 raspunsuri date la misto! M-am si enervat ca dadusem o solutie buna dupa raspunsurile alea scrise la plesneala si dupa 3 minute...intrebarea a fost rasa din temelii cu tot cu raspunsuri. Chiar e jalnic ce se petrece. Atatea intrebari care sfideaza bunul simt sau o educatie solida colcaie pe site! Sau alea sunt postarile premium ale site-ului?
Mersi de înțelegere. Nu o să mai dau așa de des același site.
Are rost să dau un răspuns câștigător? Adică chiar la TPU?
Bună,
1) Dacă acest răspuns aa fost raportat ca spam, ai respectat toate regurile site-ului? Totși, poți sămi scrii răspunsul exact? Dacă ești senior nu știu ce se întâmplă, pate să fie ceva la junior ( dar tu ești senior ). La punctajul tău scrie : un vot eronat și un vot nefolositor.
2) Dacă ție nu ți se trimit mesajele lasămă pe mine să le trimit. Sau mesajele care ți la dau cei de la TPU sau cele care li trimiți intră în spam? Totuși, e problemă destul de importantă. O să încerc să aflu problema ta.
Mulțumesc.
Problema e că nu mai găsesc răspunsul. Acel mesaj de le TPU mi-a intrat în spam, iar acum văd că s-a șters singur. În orice caz, am scris cât se poate de corect, nu am jignit... am respectat toate regulile. Tot ce am făcut a fost să recomand un calculator de la www.intend.ro (sau așa ceva, cred că răspunsul l-am dat acum câteva zile). Nu cred că e nici site-ul fiindcă l-am scris până acum în peste 20 de răspunsuri/întrebări.
Poți să mai încerci să-l publici odată, dar într-un mod mai diferit ( să incluzi cuvintele care erau la primul răspuns, dar să le pui în altă formă. Dacă nu merge să-mi spui.
Am găsit mesajul pe tabletă. Acolo se salvează toate mesajele. Cred că întrebarea era cât de bun e un magazin online (nu era EMAG sau ceva foarte cunoscut, iar eu i-am recomandat altceva). Poate am exagerat puțin, dar nu văd nimic rău în mesaj. Acesta e :
"O fi bun, dar eu recomand Intend.
www.intend.ro
Ei au toate produsele de pe piața românească la prețul corect. Le aduc chiar din fabrică, deci sunt de calitate.
Dacă vrei să-ți faci un calculator din bucăți (am dat un exemplu) ai la dispoziție orice componentă ce există în țară (de la Intel Celeron la Intel Xeon).
O informație în plus : Sediul Intend e în Cluj"
Bine. Răspunsul nu a încălcat nici o regulă. Deci, înseamnă s-a publicat, nu?
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: