Am dat drumul la votare pentru Userul Anului 2018!

Am dat drumul la votare pentru Userul Anului 2018!

Dragi prieteni,

Am analizat propunerile voastre, am verificat respectarea conditiilor si am dat drumul etapei de votare pana pe 3 ianuarie ora 23.59. Ii veti gasi in contul vostru la sectiunea Alege Userul Anului. Alegeti-l pe cel pe care il considerati cel mai potrivit pentru titlul de Userul Anului, cel pe care l-ati vazut cel mai implicat si devotat scopului comunitatii: acela de a ajuta membrii.

Inainte de a vota trebuie sa stiti:

– puteti vota doar daca aveti cel putin 50 de raspunsuri si 15 zile pe site. Altfel, sectiunea apare in cont cu urmatorul mesaj: “Ne pare rau, dar inca nu poti vota pentru alegerea utilizatorului anului. Ai nevoie de 50 de raspunsuri validate si 15 zile de la crearea contului. Daca atingi numarul de raspunsuri pana pe 3 ianuarie, vei putea vota si tu.”

– fiecare utilizator eligibil poate vota o singura data, un singur utilizator din lista

– votul este secret

– numele utilizatorilor din sectiunea de votare sunt afisate aleatoriu, in alta ordine la fiecare logare

– valorile punctelor acordate votului unui utilizator:

pana in 100 de raspunsuri – 1 vot = 1 punct

100 – 500 de raspunsuri – 1 vot = 3 puncte

500 – 1000 de raspunsuri – 1 vot = 5 puncte

peste 1000 de raspunsuri -1 vot = 10 puncte

* un expert primeste un bonus de 10 puncte la vot.

Succes tuturor!

L.E: Am intampinat ceva probleme cu votarea care s-a oprit de pe 1 ianuarie pana pe 3 cand am remediat situatia.Din acest motiv prelungim perioada de votare pana pe 5 ianuarie ora 23.59

35 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Kron5tadt):

Deci nu ai gasit nimic si ai comentat aiurea. Inteles.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Kron5tadt):

Inca astept, e urat sa faci acuze fara sa le sustii.

| Iote a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect!

| Iote a răspuns:

Unde vedem rezultatele?
Nu, nici nu am candidat, nici nu am putut vota. Doar curiozitate.

| Tiger7777 a răspuns:

Eu plz

Întrebări similare