Uite, ti-am gasit prin arhiva de pe blog unde a scris prima admina (Raluca Diaconu) despre aceasta functie. Aceasta functie care nu prea face ce se zice pe acolo.
http://www.tpu.ro/blog/?p=808
Probabil o fi mers pe atunci. Acum nu cred ca e decat de forma. Si asa au bagat alte functionalitati similare(mai recente).
Si inca ceva. Din motive nu-stiu-de-care, aceasta functionalitate pare sa fie ocolita destul de mult. Sau doar asa fac eu?
Merci,sunt lamurita.Multumesc si pentru efort! Cred ca acesta intrebare nu a mai fost pusa.
Crezi tu, dar crezi degeaba! Intrebarea a mai fost pusa pe site, de mai multe ori. Poti controla cu functia "cauta intrebari si raspunsuri".
Buna
e demult aceasta optiune, cred ca este vorba de un calificativ dat intrebarii, cat de mult sens are intrebarea...cred ca ceva de genu.
O zi frumoasa sa ai
Ok... eu ca intrebator, de unde stiu ce calificativ am? Imi apare undeva?
Nu cred ca poti vedea, iar daca se poate, una eu nu stiu..ramane sa aflam.
Chiar sub intrebare vei gasi asta Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
E o chestie care a fost bagata pe site si a fost lasata neterminata de fapt. Acum a aparut chestia asta cu evaluatul intrebarii. Functionalitatea asta de care zici tu a cam ramas de forma. Eu nu i-am vazut niciodata utilitatea in actiune. N-am vazut decat presupuneri de la utilizatori. Mai mult presupuneri decat ceva concret si veridic.
Daca primesti multe recomandari, intrebarea ta devine intrebare recomandata. Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna sa ai!
Nici eu nu vad, dar oricum este pierdere de vreme nimeni nu se baga la chestii de alea...
Bafta
anonim_4396 întreabă: