Probabil a fost raportata de 2 utilizatori cu minim 5000 puncte(asta daca e vizibila pentru cei logati), in astfel de situatii se respinge automat.
Scuze,de fapt am gresit eu:este necesar ca un singur utilizator sa o raporteze si ea va fi respinsa de pe site(asta daca e vizibila numai pentru cei logati). Daca era vizibila pentru toata lumea, atunci e nevoie de 2 utilizatori cu minim 5000 puncte.In orice caz, ti-a fost raportata intrebarea. Poti sa te uiti si daca iti apare optiunea ''Intrebari/Raspunsuri sterse de Admin'' pentru a vedea daca ai intrebari de acest gen.
Hmm...cam prostie sa fie raportata pentru ca nu era ceva irelevant! si cum admini/adminele cum raporteaza nu stiu cine pe cutare intrebare ei suspenda intrebarea? adminii nu ar trebui sa faca asta.
Nu cred ca intrebarea ta a fost neapaarat stearsa de admini, e posibil sa fi fost raportata de utilizatorii site-ului, si se respinge automat.Dar uite-te, din curiozitate, iti apare optiunea?
Poti vedea ultimul episod din pariu cu viata pe site-ul www.pariucuviata.net sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: