Eu NU am primit nici o notificare de la prieteni care au postat întrebări - deci, "SCÂRŢÂIE" destul de tare =))
Şi nu cred că suntem singurii...
Acum, tu ai o "vechime" destul de mare pe site - deci, ŞTII "povestioara" - dai mesaj la "Contact" =))
http://www.tpu.ro/contact
Cristina transmite mai departe şi se vor "unge osiile", apoi totul va funcţiona perfect :))
Toate cele bune.
Eu mi-am setat demult "Doresc sa primesc notificari doar de la urmatorii prieteni atunci cand adauga o intrebare" (lista mea de contacte fiind mult prea lungă, ca să-mi permit luxul de a fi deranjată de fiecare dată când cineva din ea postează o întrebare), dar nu am primit niciodată notificările de acest gen nici pe mail, nici acum, pe site. Cred că o să-mi schimb setările în "Nu doresc sa primesc notificari de la prieteni atunci cand adauga o intrebare", căci oricum nu e niciun fel de diferenţă (în cazul meu).
Sa vedem cum se rezolva situatia...
Oricum cred ca nu toti prietenii posteaza intrebari, si nici nu le raspunzi la fiecare.
Cred ca nu ai bifata optiunea "Doresc sa primesc notificari de la toti prietenii atunci cand adauga o intrebare".
Nu am umbat la notificari.(m-am uitat special )
Problema este ca primesc notificari doar de la unii prieteni cand posteaza intrebari.
Buna! Problema a fost astazi remediata. Daca mai descoperiti neconcordante, asteptam un semn.
Alexandra - TPU
Bună, Alexandra.
Dacă tot te-am prins aici, vreau să-ţi aduc la cunoştinţă că de astăzi au început să curgă notificările cu "prietenul tău X a postat o întrebare" şi curg şi acum, chiar dacă am setat "Nu doresc sa primesc notificari de la prieteni atunci cand adauga o intrebare".
Le puteţi opri cumva?, că mă încurcă rău, fiind prea multe.
Mersi.
Era si cazul!
Era normal ca din moment ce va laudati cu modificari acestea sa si functioneze!
Am inserat o noua optiune aici, care poate fi debifata pentru a nu mai primi notificari in caseta dedicata: http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/
Bună, Angycut!
Şi la mine este aceeaşi situaţie : NU am primit nici o notificare cum că vreun prieten ar fi postat o întrebare!
Şi am o grămadă de useri în lista de prieteni - deci, este imposibil ca ( măcar ) unul dintre ei să nu fi postat o întrebare
Situaţia expusă de @Ioandelasal NU cred că se aplică în acest caz : opţiunea respectivă este valabilă la "Notificari prin e-mail".
Probabil este o eroare şi "îmbunătăţirea" respectivă NU funcţionează...
O zi faină să ai!
Eu tocmai ca primesc, dar nu de la toti prietenii, deci e ciudat!
Cred ca mai trebuie lucrat, undeva,, scartie ''.
I-am scris Crisrinei inca din prima zi, nici nu eram deplin lamurita cu noile modificari.A zis ca a verificat, primisem notificari, chiar pentru o funda.Dar nu si pentru unele intrebari primite inainte si dupa...
Da, ii scriu, si atasez si acest link!
Da, da, aşa să faci
Eu NU am primit nici o notificare de la prieteni care au postat întrebări - deci, "SCÂRŢÂIE" destul de tare =))
Şi nu cred că suntem singurii...
Acum, tu ai o "vechime" destul de mare pe site - deci, ŞTII "povestioara" - dai mesaj la "Contact" =))
http://www.tpu.ro/contact
Cristina transmite mai departe şi se vor "unge osiile", apoi totul va funcţiona perfect :))
Toate cele bune.
Sie-ul asta a avut si va mai avea probleme.Nu e bine pus la punct.Asta e. Eu am notificat un amic si cand dau la prieteni, nu e nimeni.Deci vad prieten 1 si cand sau sa ma uit, nu e nimeni. In fine.
Nu stiu daca osiile au fost unse, Crisina (inca) nu mi-a raspuns.Sau nu a ajuns raspunsul la mine.
Cred ca ma agit degeaba! Sincera ma asteptam la un raspuns de,, sus''!
La ce anume te referi? Care e problema cu care te confrunti?
Alexandra - TPU
Tenzor întreabă: