anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o curiozitate: se punctează accesările site-ului? Adică, m-am uitat la punctaj şi scrie acolo vizite, iar în dreapta scrie un număr de puncte confused Iar dacă se punctează, ce se punctează mai exact: accesările primei pagini?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu, este vorba despre vizitele celorlalţi utilizatori. Adică de atâtea ori a fost accesat profilul tău de către ceilalţi utilizatori. Iar pentru fiecare 2 vizite primeşti un punctuleţ, ceea ce e mai puţin important.
O zi bună!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu accesarile site-ului se puncteaza ci vizionarea intrebarilor puse de utilizatori, cate 0, 5 puncte pentru fiecare vizionare. Numai bine!

| Radioactive a răspuns:

Se punctează, cred, doar logarea. Nu contează unde. Dar se puntează foarte puţin pe ultimele 30 de zile. Eu, cu 3680 de vizite, am primit 184 de puncte.

| Radioactive a răspuns:

Mulţumesc domnilor şi doamnelor experte că m-au lămurit şi pe mine! Se pare că mi-am creat eu o imagine greşită.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Da, se puncteaza fiecare vizita a ta pe site. Adica, de fiecare data cand intri pe site, iti da un anumit numar de puncte.
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acele vizite reprezinta, de fapt, vizualizarile profilului tau de catre ceilalti utilizatori.Si da, fiecare vizualizare se puncteaza(cu 0, 05 puncte, mai exact).