Fundita este cel mai bun raspuns dat la intrebarea pusa de tine pe acest site. De asemenea mai inseamna si 500 de puncte in contul tau. Ai observat ca fiecare utilizator are un anumit numar de puncte. Cu cat ai mai multe puncte, cu atat esti propulsat pe un loc superior.
Fundita (funda si alte variante) desemneaza raspunsul castigator la o intrebare, fiind acordata de cel care a pus intrebarea raspunsului pe care il considera cel mai bun si mai folositor pentru el. Funda aduce 100 puncte celui care o primeste si unii o socotesc un trofeu, dupa care alearga din greu. Cel care pune intrebarea spune ca o da pentru a atrage raspunsuri mai multe si mai bune(asa socoteste respectivul), desi eu nu cred asta. Pentru edificarea ta completa privind TPU poti citi raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Numai bine!
Fundita este medalia portocalie pe care scrie alege raspuns castigator.Ea este asezata in dreptul fiecarui raspuns.Dai pe ea pentru ai multumi unui utilizator pentru raspunsul pe care l-a dat. Funda.
Buna!
Fundita este un fel de premiu care este acordata de cel care pune intrebarea [in cazul acesta tu] celui care considera ca a dat un raspuns complet care l-a scos din "probleme". Aceste mici premii sporesc interesul userilor, mare parte raspunzand doar pentru fundite, fara sa se mai gandeasca si la rasplata indirecta:bucuria de a ajuta pe cineva.
Sper ca te-am ajutat Pa-pa.
Pai fundita se spune unui raspuns castigator, cand cineva iti da un raspun la vreo intrebare, jos in coltul din dreapta al raspunsului acelei persoane este o panglica gri, daca tu vrei ca raspunsul persoanei x sa fie cel castigator, dai clik pe fundita/panglica aia!
Bafta!
Fundita este asemeni unui FB sau a unui 10 utilizatorul care a pus intrebarea poate da o funda celui mai concret, bun, folositor raspuns drept rasplata ca te-a ajutat!
Multumesc pentru raspunsurile voastre. mi-au fost de mare ajutor, asa ca voi da o fundita.
@femeiadeserviciuTPUro: daca premiam un expert TPU ceilalti se suparau! asa ca voi mai avea sansa la celalalte intrebari sa premiez expertii!
@femeiadeserviciTPUro: scuza-ma. dar din pacate nu m-am gandit foarte bine. alta data voi judeca mai corect!
iti multumesc pentru observarea judecatii mele gresite!
MissCrissuli, draga mea, citește aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Vezi că ai dat o fundiță(răspuns câștigător) pe o informație eronată! Bravo! Așa să faci și la următoarele tale întrebări! Nu puteai să iei mai bine în seamă sfatul dlui ioandelasal?
TheBestRocker se referea la număr de fundițe. Dar nu e așa! Sunt utilizatori cu peste 400 de fundițe și tot n-au fost numiți experți. Nu contează numărul fundițelor, ci calitatea răspunsurilor care au fost alese câștigătoare!
Fundita este ca si un premiu pentru un raspuns corect sau care iti da o varianta apropiata de ceea ce iti trebuie!
Atunci cand cineva iti va raspunde la o intrebare in dreapta raspunsului este o fundita si asa il premiezi!
Poi fundita este de exemplu uh pui o intrebar si eu iti raspund si pe tine te inpresioneaza raspunsu meu sau iti este de ajutor. atuncea in treapta vei vedea o funda si atuncae vei da pe ea. si acolose da funda.
AnaBejenaru întreabă:
xOchelariCuInfraRosu întreabă:
Ionut299273 întreabă: