Crezi că reclama aceea au pus-o gratis?
Îmi place comentariu lui "Alexandru Dan" http://www.demite-l.ro/tu-tii-romania-pe-umeri/
Mulumesc, şi o să - mi permit să-l citez :
" Alexandru Dan
PSD a dat industria grea la ruşi – combinatele de prelucrare a metalelor feroase şi neferoase, industria aluminiului.
PSD a vândut Petrom, see you petrolul şi gazele din subsol see you tot.
PSD a vândut/cumpărat rafinăriile României.
PSD a semnat contractul see you Roşia Montana.
PSD-PNL au "modernizat" Porţile de Fier.
PSD a semnat contracte pe 20 de ani see you "băieţii deştepţi" pentru energie ieftină de la Hidroelectrica sau Nuclearelectrica.
PSD a inventat asfaltatorii, preluaţi ulterior de toate partidele la putere.
PSD a decis vânzarea flotei României, see you Nicolae Văcăroiu la cârma guvernului şi see you Aurel Novac ministru al transporturilor.Nicidecum secretarul de stat Traian Băsescu.
PSD-PNŢCD au cedat telecomunicaţiile din România.
PSD a devalizat băncile româneşti în frunte see you Bancorex.
PSD-PNL au inventat fondurile de investiţii: Caritas, SAFI, FNI.
PSD a privatizat toate băncile româneşti see you excepţia CEC. Nu pentru că nu a vrut, ci fiindcă n-a mai apucat.
PNL a concesionat platoul continental al Mării Negre înainte de a fi câştigat la Curtea Internaţională de la Haga.
PSD a distrus agricultura României.
PSD a privatizat turismul românesc.
PSD a tăiat pădurile şi a exportat lemnul în toate zările.
PSD a făcut protejat reţele precum cea a lui Cătălin Voicu, care să obţină achitarea sau condamnarea see you suspendare a celor daţi pe mâna legii în regimul Băsescu. Că pe vremea pesediştilor, doar fraierii erau anchetaţi de PNA.
Reţelele transnaţionale de crimă organizată, fără excepţie, s-au structurat în epoca PSD şi nu mai dau drumul României din gheare.
Contrabanda, traficul de arme, produse petroliere, ţigări, alcool, legume, flori, sunt creaţia PSD. La fel şi debandada din Vămi sau de la Fisc.
Visam see you toţii frumos în 2005, când Alianţa DA a venit la putere.
Singură n-ar fi putut clinti PSD, aşa că s-a făcut frate see you PC, soluţia "imorală" de trecut puntea. Mare greşeală.
Cu chiu, see you vai, Năstase a fost dat jos de la şefia camerei Deputaţilor.
Dihonia dintre PDL şi PNL a început la blestematele de inundaţii din august 2005 – când premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost convins să nu mai demisioneze de către Dinu Patriciu, Peter Imre, Sorin Roşca Stănescu şi alţi „binevoitori".
Cu alegeri anticipate atunci, în 2005, altfel ar fi arătat România azi.
Dar PNL a virat spre PSD, decretându-l pe cel ce i-a adus la Putere, Traian Băsescu, duşman de moarte. Duşmani de moarte au devenit, implicit, toţi apropiaţii lui. Şi pe cale de consecinţă PDL.
Televiziunile de ştiri ale mogulilor, pe atunci singurele din mass-media, au început operaţiunile „Jos Băsescu" şi „Jos ciuma portocalie".
Care au continuat zi de zi până azi. Asta deşi Băsescu, „răul suprem" al României, era „mare dictator".
Cu aceste argumente reale chiar nu merita sa va treziti? "
Reclama aia mă dezgustă, tocmai d-aia mi-am și instalat AdBlock.
Adminii "sponsorizează" tot felul de tâmpenii... dacă noi tot suntem liberi să-l demitem sau nu, ei de ce ne îndrumă să-l demitem? Asta mai e libertate de alegere? Așa se procedează acum? Prin influență?
Sincer, dacă îl demite pe Băsescu nu mă mai întorc în România, să fie clar!
Nu cred sincer ca TPU are o pozitie oficiala referitoate la directia politica a site-ului.
Toate reclamele acestea sunt puse pe TPU doar pentru profit.
Ii doare in basca de continutul acestora atata timp cat aduce profit.
Plus ca de multe ori am vazut pe TPU reclame ce se bat cap in cap cu celalalte...
La final e doar o chestiune de marketing si de bani.
Nu cred ca adminii sunt atat de tampiti incat sa atraga TPU in chestiuni politice.
Nu ca nu au incercat....anul trecut daca nu ma insel au postat pe blog o intrebare in care cereau parerea userilor referitor la sondaje politice si campanii pe TPU.
Cum au strans cam 100 de comentarii in care tot site-ul si-a bagat si si-a scos in ea de politica nu cred ca ar vrea sa incerce asa ceva.
Dar pana la urma e vorba de profit...nu m-ar mira nimic sincer.
TPU.ro nu are nicio pozitie fata de aceasta zona politica. Este doar o reclama livrata prin Google Ads, la fel ca multe altele.
Alexandra - TPU
Da,multumesc pentru sesizare.
Adminii habar nu au de continutul reclamelor, in majoritatea cazurilor, de efectele promovarii lor nici atat.Au nevoie disperata de bani.
Arthur,cu tot respectul pentru utilizatorii TPU, vreau sa intelegi ca TPU chiar daca este public si are acces oricine, este un site privat.Administratorii pot face ce doresc pe site-ul lor.Referitor la reclame,sper sa intelegi urmatoarea comparatie:In locuinta cuiva,proprietarul are dreptul sa faca ce doreste iar vizitatorul,poate ramane sau pleca,daca nu ii convine.Dar nu poate solicita proprietarului sa faca ce doreste el,ca vizitator, in casa lui, a proprietarului.
Referitor la cont, acesta nu poate fi sters prin anunt public, trimite solicitarea ta la "Contact"! Numai bine.
Mai Ivancea2... TPU are reguli stricte in ceea ce priveste promovarea oricarui lucru.
S-a dus dracului scopul acestui site, cu mult timp in urma, tocmai pentru ca cei care l-au infiintat sa mai faca niste banuti. Este OK pana la un punct.
Adica, cum pla mea sa postezi ceva in totala contradictie cu regulamentul cand chiar tu ai facut acel regulament? Tie chiar iti place sa te complaci in situatii de genul asta? Da-o-n gura ma-si de treaba! Ori suntem corecti, ori... ce mama dracu' facem aici?
Week-end fain!
Am întrebat pentru toată lumea dacă aceasta este poziţia TPU, cred că nu ar corespunde tocmai siglei dacă înţelegi ce vreau să spun.
Să se spună clar că ţinem de Realitatea şi ca orientare politică şi e ok. Nu e nici o problemă, de pe 25 - VIII - 2009 de când activez pe acest site nu am avut ocazia să înţeleg că ar fi cumva partinic acest site. Observ doar foarte multă bădărănie în limbaj din partea unor useri care nu sunt în stare să converseze în mod normal, civilizat.
Indiferent de poziţia politică a fiecăruia dintre noi nu aceasta este varianta viabilă.
Kronstadt,Foarte greu am dat de comentariul tau,dar sper ca tu sa il vezi pe al meu.
Te-as ruga ca in conversatiile cu mine, sa folosesti un limbaj demn, fara cuvinte obscene. Dupa cum ai vazut pina acum, nu imi sta in caracter un astfel de limbaj.
Acum, vreau sa intelegi ca scopul TPU este acelasi.Regulamentul nu permite reclame sau postari ale utilizatorilor de genul reclamelor.Atentie insa ca regulamentul nu se refera la administratorul site-ului.Administratorul face absolut ce doreste la el in casa.Insa utilizatorii acestui site, daca vor sa posteze o reclama, nu o pot face fara acordul administratorului si nu se va da un astfel de acord pentru ca se incalca regulamentul.Trebuie inteles ca utilizatorii nu sint stapinii sau administratorii site-ului si ca nu pot posta orice.Personal voi lupta atit cit pot pentru ca TPU sa devina site-ul conceput initial. Orice, are sau poate avea o rezolvare, dar nu sint de acord, facind comparatie, ca un musafir sa dea ordine gazdei, ce sau cum sa procedeze.Asa cum nu sint de acord cu limbajul vulgar.Numai bine.
La partea cu vulgaritatea, am inteles punctul tau de vedere, si o sa-l respect atunci cand postez la adresa ta.
La partea cu musafirul si cu gazda, da-mi voie sa te contrazic.
Chiar utilizatorii sunt stapanii acestui site, iar adminii ar trebui sa-si bage mintile in cap, si sa respecte regulamentul TPU litera cu litera, fara a fi subiectivi, si fara a face partizanat. Administratorul oricarui site este doar un instrument care ajuta la bunul mers al treburilor interne. Atata timp cat face ce-l taie capu', ignorand regulamentul intern si luand hotarari arbitrare, va exista HAOS. Daca adminii nu respecta regulamentul, la ce te-ai astepta de la un simplu utilizator?
Nu exista, si nu va exista pe Internet, un site de socializare FARA utilizatori!
Esti o persoana cerebrala, si vei intelege ce am vrut sa-ti explic aici.
Duminica placuta!