Buna.
Ei se refara ca sa nu punem intrebarea daca te vei casatori cu x sau y deoarece ei nu au puteri paranormale.Adica nu-s permise genul acesta de intrebari pentru. ca noi nu am stii cum sa raspundem.
Sa-ti dau un exemplu:.
eu te intreb pe tine.:Ma iubeste x?"
Tu nu ai stii sa-mi rasp pentru. ca nici nu ne cunoastem.Asta vrea sa spuna._
Sper as fi inteles ceva.
Bye.
Este ok si asa cum ai formulat tu, dar pe viitor cel mai bine ar fi sa formulezi in asa fel, ca sa sune ca o intrebare. Succes!
Buna!
Nu este ilegal, din contra.
Nu le pasa de semnele de punctuatie!
Dar, ღArySოﺁℓεღ, cu bara space ce se intampla?
Pa, pa!
Intrebarile de genul "Ma voi casatori cu X?" sunt stupide. "Intrebarile" de genul acelora pe care le-ai mai pus si tu (cu codurile de la emoticoane) nu sunt stupide, insa nu era absolut necesar sa recurgi la TPU pentru acest lucru. Puteai sa dai un search pe Google (clasicul Google, de ce naiba nu il folositi? ). Ideea e sa fie evitat spam-ul. TPU este un site cu foarte multi utilizatori, care nu pot fi controlati individual. Nu exista un filtru pentru intrebari, sau cel putin nu unul foarte elaborat, si de aceea se cere bun simt din partea utilizatorilor. Cum ar fi sa puna fiecare utilizator, fie chiar si o singura intrebare pe zi de genul "Dati-mi statusuri" sau "Faceti-mi tema va rog dau funda"? Pai ar fi foarte naspa.
Deci nu e chiar impotriva regulilor, insa corect ar fi sa fie evitate genul acesta de intrebari.
Trebuia sa scrii "cine imi da si mie codurile de la emoticoane?",atunci era intrebare, dar nu se pune, pentru ca ai cerut ajutor:d
Este o cerinta si nu o intrebare deci este legal pentru ca este ca o intrebare numai ca o spui fara sa mai intrebi daca pot... Deci este absolut "legal" cum spui tu sau conform regulilor. Sper ca te-am ajutat
doradoa întreabă: