anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă cu notificările! Sunt singura?
Uneori apar în căsuță chiar dacă le-am răspuns deja, alteori nu apar deloc și e chiar enervant. Odată mi-a dat reply NOname, spun fiindcă știu și eu că asta se întâmplă la userii noi. deci de ce pățesc ce pățesc?
Până să scriu la contact. poate e ceva ce-mi scapă.

16 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Notificarile pentru userii noi apar mai greu pentru ca e nevoie de ceva timp ca postarile lor sa fie aprobate.
Cat despre casuta de notificari, informatiile dispar de acolo dupa ce dai click pe link. Daca nu ti se intampla asa, asteptam mai multe detalii la contact@tpu.ro

Alexandra - TPU

| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

Doamnă Alexandra, am și precizat că nu e vorba despre userii noi. A fost un reply de la un fost user al anului! Că altfel știam și eu de ei și nu mai puneam întrebarea.
Nu dispar din prima și e enervant că tot dau click.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
depinde de aglomeratia site-ului si trebuiesc verificate si apoi aprobate raspunsurile tuturor in special a userilor noi.
O zi frumoasa sa aihappy

| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Asta s-o crezi tu că se aproba automat... altfel nu ar mai rezista postările de la continut-sters-admin mai mult de o secundă, sunt mii de postări pe zi, cine nu are viață să le verifice x_x? Am zis și eu de userii noi.

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Drraga mea. unde vezi tu ca am zis ca se aproba automat? am zis ca trebuiesc v erificate/apoi aprobate...ce nu ai inteles?

| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Scuze, voiam să scriu „că NU se aprobă".
Nu, nu se poate să se verifice manual. E omenește imposibil. Atunci cum îți explici că din partea unora primesc și din a altora nu?

| alexs99 a răspuns:

Uite aici detalii despre nelamuririle tale:
http://www.tpu.ro/blog/?p=4116

| anonim_4396 explică (pentru alexs99):

Înțeleg că răspunzi pentru tricou în grabă, dar citește naibii toată întrebarea!

| alexs99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am citit toata intrebarea si ti-am dat un link cu mai multe detalii in privinta nelamuririlor tale.

| anonim_4396 explică (pentru alexs99):

Detaliile le știu și eu. Nu mă confunda, te rog, cu tuții care nu știu să dea funda sau alte nelămuriri din astea! Mă simt jignită acum.
Eu am întrebat de ce nu îmi arată toate reply-urile încă de când le-am primit, nu de dinainte să dau click pe ele. Nu e cu nimic relevant articolul ăla pe care l-am citit deja.
Așa că te rog, data viitoare când mă vezi punând întrebări aici, nu mă confunda cu un newbie.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Da într-adevar, la userii noi dureaya 30, la cei noi maxim 15, sau chiar în 5 minute.
Lasă, ca tu nu ai ce face nimic, decât sa aştepţi sa primeşti o sesizare de la contact şi să îţi repare, nu ai ce face.
Succes.

| michelia a răspuns:

Nu m-ar deranja daca ar aparea si notificarea chiar daca am raspuns.
Mi s-a intimplat recent sa vad insa ca lipseau cu desavirsire si notificarile si mailul cind am primit doua raspunsuri. Le-am gasit intimplator, intorcindu-ma la intrebari.
Cred ca sistemul tehnic nu functioneaza perfect pe site si nu e vorba de statutul tau de nou venita.

| anonim_4396 explică (pentru michelia):

Ma refeream că notificările de la userii noi apar mai târziu.

| michelia a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite ca acum a aparut: )

| anonim_4396 explică (pentru michelia):

Dar nu mereu sad.

Răspuns utilizator avertizat