Fiecare monedă expiră în decurs de 180 de zile de la obținerea ei. La profilul fiecăruia, întotdeauna va apărea numărul total al monedelor acumulate.
Acolo, la Magazinul de Premii, afli câte monede mai sunt valabile. Restul, nu mai pot fi folosite.
Restul monedelor au expirat, de aceea nu-ți mai ies la socoteala. Dacă intri la notificări, vei vedea cât are valabilitate moneda primită.
Ai văzut! Am avut dreptate!
Tot un fel de camatareala e.
îţi dau, dacă nu le foloseşti la termen, ţi-le iau! (Ce lume dom'ne)
Cam stupida regula
Ai sub avatar eticheta cu campionul zilei!
Conform regulamentului ar fi trebuit să primeşti un tricou şi o cană. Le-ai primit? (Ceva îmi spune că nu!)
Normal ca nu le-a primit, ca nu se mai dau de vrei 2 ani.
Premile alea nu se mai dau. Dar am prins perioada cu premii prin tragere la sorti si am primit un set de creme si accesorii de baie.
Si am primit si un tricou (alb de data asta cu stema TPU) atunci cand a fost aniversarea site-ului + o diploma draguta cu poezie.
Ce drăguț din partea lor!
Da, chiar da, e amuzant ca atunci cand era moda cu tricoul m-am luptat de vreo 3-4 ori ca sa-l castig si totusi n-am reusit si eram suparata cand s-a scos. Si iti dai seama ce surpriza frumoasa am avut cand a venit tricoul acasa mai ales ca nu stiam nimic ca ar trebui sa vina.