| LTAA a întrebat:

Am observat că a fost reintrodusă "bara muzicală", spre fericirea UNOR utilizatori TPU, însă mie nu îmi folosește deloc.
Ce-ar fi dacă "mai marii" TPU-ului ar introduce în "Setări" o opțiune care să permita/blocheze "Widget"-ul de muzică să apară pe prima pagină, pentru a împăca ACEI utilizatori care îl folosesc și restul lumii TPU care (probabil) nu folosește "bara muzicală".
Întreb, deoarece, de fiecare dată când mă loghez îmi apare "Widget"-ul, iar pentru a-l închide de pe mobil trebuie să reîncarc pagina, ceea ce: consumă!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Ok, bănuiam că la asta te referi, dar nu eram sigură.

Din partea mea, e o idee bună (ar împăca şi capra, şi varza). Fă o propunere administratorilor (la Contact) şi vezi ce părere au şi ei. Baftă!

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, ar fi o idee (nu am nimic împotrivă), deşi ai deja un X în colţul din dreapta, prin care poţi micşora bara (e rabatabilă).

| LTAA explică (pentru NOname):

"...iar pentru a-l închide trebuie să reîncarc, ceea ce: consumă!"

| NOname a răspuns (pentru LTAA):

Ok, bănuiam că la asta te referi, dar nu eram sigură.

Din partea mea, e o idee bună (ar împăca şi capra, şi varza). Fă o propunere administratorilor (la Contact) şi vezi ce părere au şi ei. Baftă!

| TPU.ro a răspuns:

Banda muzicala, chat-ul si alte probleme care au fost anterior remediate au reaparut azi pe site din cauza unor probleme. Lucrurile au revenit acum la normal.

Alexandra - TPU

| NOname a răspuns (pentru TPU.ro):

"Lucrurile au revenit acum la normal."

Normalul anterior era parcă mai normal.hee hee

| Wehrmacht a răspuns:

Pe mobil...sa-ti zic ce ma enerveaza reclama aia la Vodafone sau la ce este cu patratul rosu care apare in mijlocu' ecranului? Am zis ca sparg telefonul si habar n-am la ce se face reclama...
Da, ar fi cel mai bine asa.Cine vrea sa o aiba si cine nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O idee buna!
Adica mie imi place bara cu muzica dar uneori ar fi mai bine sa dispara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari, NOname! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea tare! laughing
NOname, cred ca nu mai pui spatii si la acest emoticon: X (! big grin