Esti sigură de ce spui? Sau le infloresti?
Nu apare asa ceva la cei suspendati. Alte motive da.
Uita-te la utilizatori suspendați și da in jos! Sunt mulți useri la care acesta este motivul
Nu neaparat, nici eu uneori nu raspund destul timp de unii cred ca am plecat, nu scrie nicaieri ca la comanda sa ai o activitate, ca doar nu esti platit sa ai.
O fi eroare de sistem, motiv pus automat.
Userul ramane acolo si 6 luni chiar daca nu il folosesti, asa e normal, ca nu cere de mancare.
Pe toate forumurile e la fel, pe softpedia eu am stat cam 2 ani inactiv, si nu a fost problema.
Unii cer suspendarea ca sa nu mai scrie acolo, ca se considera dependenti, si ca sa nu mai scrie, isi cer suspendarea pe anume timp, si moderatorii fac asta la cerere, dar aia e alta.
Iar sa faca alt user e mai greu, ca trebuie sa ai 25 postari aprobate ca sa apara, nu poti posta la intr-o arie intreaga anume daca nu ai 240 postari, are nr de postari la user la care tine.
Ciudat...dar unii nu se pot abtine sa nu scrie.
Poti intreba adminii, dar pana ti se raspunde ti se lungesc urechile.
Dar iti raspund ce cred eu.E ca in viata reala.
Cum ar sa soliciti mereu ajutor, fara ca tu sa ajuti atunci cand poti.Trebuie sa si oferi,nu doar sa primesti.
Dar. majolitatea copii de pana in cinspe ani, nu stiu ce sfat ar putea da la dragostesi sex, sau legislatie.
Cred ca aia avertizati, fac mai mult decat,, nu a contribuit cu nimic''
Poate că e ca la gmail.
Nu folosești contul si e inchis.
Trebuie să joci cum vor ei.
Nu e bine când răspunzi cum nu le convine, chipurile nici inactiv nu.
Asta da zăcătoare, chipurile libertate.
anonim_4396 întreabă: