| Kanpeki a întrebat:

Am observat ca pe site-ul asta pot sa-mi trimit felicitari, sa ma adaug ca prieten, sa-mi trimit mesaje si chiar sa ma ignor.
Pentru ce au fost facute aceste optiuni? happy

14 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Probabil că Adminele ( sau băieţii de la "Programare" ) s-au gândit la starea noastră de spirit şi ne-au dat posibilitatea să ne auto-sugestionăm big grin

1. Dacă eşti supărat că nimeni nu te-a felicitat de ziua ta ( sau din alte motive ), atunci îţi trimiţi o Felicitare laughing
2. Dacă n-ai prieteni pe TPU, atunci îţi trimiţi o Cerere de prietenie happy
3. Dacă n-ai cu cine povesti, atunci îţi trimiţi mesaje private şi discuţi cu "eul" tău laughing
4. Dacă eşti nervos pe tine însuţi, atunci te "înjuri" în privat; iar dacă eşti FOARTE nervos pe tine, atunci te adaugi în lista de Ignore rolling on the floor

Probabil că acestea ar fi sensurile acelor ERORI...

Toate cele bune!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru bursuc001):

laughing mentiune pentru originalitate!

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Yeee, mersi, hip-hip-uraaa rolling on the floor

Am avut o "nebunie" de moment...

| Fatamuntilor a răspuns:

Optinine alea sunt in general pentru prieteni!
Cand unul dintre prietenii tai isi aniverseza ziua de nastere esti anuntat printr-o notificare, asta daca si-a facut-o publica
La fel poti ignora un utilizator, daca tu consideri acest lucru ca necesar
Dar cred ca stii acest lucru.
Si eu am observat ca pot sa -mi trimit mesaje, sau felicitari, in schimb nu pot fi prietena cu minelaughing sau sa ma ignor- ar fi culmea- asta am incercat!

| J0B0MAT a răspuns:

Tu tie nu poti.Alti useri iti pot trimite.

| Kanpeki explică (pentru J0B0MAT):

Pot si eu sa-mi trimit. happy

| J0B0MAT a răspuns (pentru Kanpeki):

Vezi nu poti sa te adaugi ca prieten si sigur nu poti sa te ignori.Mesaje si felicitari nu am incercat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa nu te mai simti singur si daca te saturi de tine sa te ignori putin.

| Peridava a răspuns:

Ai doua conturi? happy
Sint pentru prieteni sau pentru useri incomozi.

| Kanpeki explică (pentru Peridava):

Nu.
De pe contul asta, daca dau click pe "vizualizare profil", imi apar toate optiunile alea ca si cum profilul acela nu ar fi al meu.
Si chiar functioneaza. Am incercat. laughing

| Peridava a răspuns (pentru Kanpeki):

Inseamna ca nu e bine pus la punct. Asta e!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kanpeki):

Daca incercai iti dadeai seama ca nu functioneaza pentru contul tau niciuna din optiunile alea.

| Kanpeki explică (pentru anonim_4396):

Serios?
http://s21.postimg.org/p4zcvuamv/lmfao.png
http://s23.postimg.org/4w5ymepez/again.png
Ca prieten nu ma pot adauga si nu risc sa ma ignor ca cine stie ce se intampla. Oh cred ca stiu. Nu o sa mai pot primi mesaje si felicitari de la mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kanpeki):

Eu pot sa imi trimit felicitari (poate pentru ca merit), in rest nu merge niciuna din celelalte.