Bună, Aero! Mi-ai dat o veste bună. Mulţam!
Să părăsesc TPU-ul? Sinceră să fiu, încă nu, nu m-am gândit la aşa ceva. Dar de enervat, când apar probleme tehnice, care fac navigarea pe site aproape imposibilă, recunosc, m-am enervat. Dar fiind optimistă de felul meu, îmi trece repede şi îmi continui activitatea cu acelaşi drag şi plăcere.
Intradevar, unele probleme sau rezolvat dar nu toate -.-
Se vede in sfarsit munca adminilor dar hai sa nu ii judecam sunt si asa prea incarcati cu munca.
Si eu am trimis sugestii folosind functia Contact, dar nu mi sa raspuns inca =p
Era vorba despre TPU Shoutbox, care aparent nu are nici un fel de restrictie a limbajului.,. sa speram ca o sa se ia masuri si in cazul asta
Cat despre gandul plecarii temporare de pe site, eu sunt deja in vacanta am laptopul cu mine ^^
Ehem. Ma mir cum de nu a devenit stire tpunationala, ca tipa aia cu zecele ei de la bac.
Nu, nu ma gandesc sa plec căci sunt indragostita. De site sau... aaam. nu zic ca ma faci obsedata, iar. Si nu stai calm ca nu ma deranjase cu nimic, eu o iau ca pe un compliment si ma simt patrunzator de flatata.
Aaa sau ba da, ma gandisem sa plec. Pentru o perioada...de doua minute, aveam nevoie la bucatarie urgent pentru un pahar de apa.
Incerc sa ma mentin rabdatoare, sa dau copy-paste la fiecare raspuns de precautie ca iar mi-l mananca ecranul ala.stii tu care din pacate.
Dar tu?