NOname
| NOname a întrebat:

Am observat un fenomen foarte interesant (care inițial mai mult m-a amuzat). Întrebările de la categoria "Religie" în proporție de 20-40% cum apar, cum dispar. Nici nu apuci să le citești sau să trimiți răspunsul (la care poate ai muncit ceva timp). Unele au norocul să reziste câteva ore, dar în final tot dispar (cu tot cu răspunsuri). Și nu mă refer la întrebările jignitoare sau care încalcă vreun alt punct din regulament, ștergerea cărora este firească și justificată. Ma refer la întrebări absolut normale.
Cu tot respectul (de care încă mai dispun) rog pe cel/cei cu raportările abuzive să înceteze. Înțeleg că unele întrebări pot părea deranjante, pentru că prezintă un punct de vedere diferit, care contrazice poate convingerile unora, dar să le ștergi abuziv, fără un motiv real și întemeia, nu e o soluție. Nu rezolvă problema, pentru că întrebările tot rămân și vor fi repostate la nesfârșit, până la epuizarea temporară a subiectului, și nu e nici dovada de inteligență, verticalitate, maturitate sau fair-play.
Raportați, vă rog, doar ceea ce într-adevăr merită raportat, în conformitate cu regulamentul site-ului (în caz dacă nu l-ați citit http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ). Mulțumesc.
...
Ați observat și voi acest fenomen?
La "Religie", unii crezându-se într-un adevărat război (oricât de pueril ar suna), elimină întrebările "concurente" ca să scape de răspunsuri, constatări și concluzionări incomode. În loc să atace cu niște contraargumente, apelează la cea mai ușoară și dezonorantă soluție - raportarea. Vi se pare normal? Cum credeți că s-ar putea remedia problema?
Orice părere (exprimată în limitele decenței și la subiect) este binevenită.

61 răspunsuri:
| vitbsk a răspuns (pentru lolosaurus):

Daca nu ii priveste pe ei, nu inseamna ca trebuie sa decida si ce sa ii priveasca pe altii.
E bine aşa dar, dacă sunt inserate instigări la intoleranţă interconfesională îi priveşte şi pe ceilalţi implicaţi.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne dam loviti sub aripa?
Abia asta mi se pare mie amuzant happy.

| justitiarul a răspuns:

laughingCat de comic e totul! Tu sa devii deranjata de raportari abuzive, tocmai tu laughing

NOname
| NOname explică (pentru justitiarul):

Tot nu te-ai săturat de trolling?

Consultă dicționarul, înainte să vorbești!
http://dexonline.ro/definitie/abuz

| FuckTWorld a răspuns:

Cam asa suna intrebarea care mi-a fost stearsa ieri si nu-mi explic de ce, pe cine a deranjat, ce reguli a incalcat:

"Vreau sa rad, sa cad, sa plang, sa iubesc, sa ajut, sa fiu la pamant, sa fiu deasupra tuturor... Is pregatit sa-mi platesc greselile comise. In fiecare zi ii spun inimii: "eu sunt propriul meu salvator". Nu ma ghidez in viata dupa reguli impuse. Viata e ca sa fie traita.
De ce isi accepta oamenii conditia de sclavi moderni? Unii oameni astepata sa ii ajute Dumnezeu si nu fac nimic pentru a se ajuta singuri."

Ce e in neregula cu aceasta intrebare?
Am propus doar un subiect de discutie si nu observ sa fi jignit pe cineva.
M-am saturat de abuzuri! Nici nu mai stii ce sa intrebi, ca sa reziste pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe Clopotzel.TPU? Nuuu, este total imposibil asa ceva. Adminii nu ar permite una ca asta. Sint sigur ca ti se pare.

NOname
| NOname explică (pentru FuckTWorld):

Și mie întrebarea mi se pare chiar foarte bună (și răspunsurile, din câte țin minte, au fost pe măsură). Nu cred că merita ștearsă.

Chiar ai atins un subiect interesant și formularea era foarte filosofic-poetică, iar întrebarea ceva mai lungă. Mi-a plăcut.
Îmi pare rău că a dispărut.
Dar tot încă mai sper că va fi reactivată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru justitiarul):

Nu fi malitzios. Sint sigur ca Noname n-are nici o legatura cu raportarile abuzive. Cristina.TPU m-a asigurat ca este o simpla coincidenta ca dispar postarile care nu incalca regulile site-ului, dar expun un punct de vedere diferit de al lui Noname sau in care Noname nu este laudata. Iar eu vreau sa cred ca este adevarat, Cristina.TPU nu se poate sa ma fi mintit, asta ar fi total nedeontologic.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

V-aș ruga să vă mutați trolling-ul în privat.

Vă comportați ca niște trolli, vă bateți joc de oameni și după aia tot voi pozați în victime și vă plângeți când vi se șterge câte ceva. Maturizați-vă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Noname, trebuie sa inveti sa faci o diferenta intre ironie si trolling. Vrei sa discutam pe bune despre comportamentul abuziv si lipsa de onoare?

| FuckTWorld a răspuns:

Vreau sa vad lumea prin ochii mei si numai ai mei, vreau sa simt oamenii asa cum sunt ei, vreau sa rup barierele, sa fug, sa cad, sa rad, sa zambesc, sa plang, sa castig, sa pierd, sa fiu la pamant, sa fiu deasupra tuturor, is pregatit sa platesc greselile pe care le fac.Eu sunt propriu meu ''Dumnezeu,,. Spune-ti inimii: eu sunt propriul meu salvator.Nu incerc a convertesc nici un credincios, cum imi spun unii. Aveti dreptul sa credeti in ce vreti.Scopul meu ii de a prezenta lumea adevarata, in care toti oamenii au devenit niste sclavii.Cel mai rau mod de sclavie este acela in care, tu nu stii ca esti un sclav, in aceasta categorie intra majoritatea romanilor.Nu asteptati sa va ajute''Dumnezeu,, si faceti ceva pentru viata voastra.Iti dau impresia ca e democratie, ca ai libertate, ai dreptul la parere, la libera exprimare, ai dreptul sa alegi ce sa faci cu viata ta. Prostii. Nu ai niciun drept.De ce oamenii is orbiti de credinta si isi accepta conditia de sclavii fara sa faca nimic? Si daca tu ai impresia ca lucrurile sunt exact asa cum arata, sa stii ca esti mintit in ultimul hal.Numai bine!
Doresc reanalizarea intrebarii
Raspuns sters pe 4 Octombrie 2012 11:37
Asa de mult te inspir, is o sursa de inspiratie pentru tine, alt motiv nu vad de ce sa te dai drept mine? Asta era intrebarea am o rubrica cu intrebari sterse de admin si raspunsuri si am gasit astearolling on the floor)))laughing)) Numai bine!

NOname

Sunt sigură că o discuție cu tine nu va duce nicăieri, așa că prefer să nu-mi pierd timpul.

anonim_4396

Normal, pentru ca nu ai argumente sa-ti justifici lipsa de corectitudine si raportarile abuzive.

NOname

Nu-mi vorbi de argumente, când tu faci niște acuzații fără să ai vreunul!
Cum spuneam, timp pierdut...

NOname
| NOname explică (pentru FuckTWorld):

Mă bucur că ai găsit întrebarea.
Văd că ai acolo și un răspuns adresat unui troll. Dar facem abstracție de el.

Oricum, în caz dacă nu va putea fi reactivată, cred că ai putea s-o reformulezi puțin și s-o postezi din nou.
Îmi pare rău însă pentru răspunsuri, care au dispărut odată cu ea (nu apar nici pe profil).

Noapte bună.

anonim_4396

Gresit, eu am expus de nenumarate ori argumente, pe care insa te-ai grabit sa mi le stergi la numai citeva minute de la postare.
Dar sa presupunem ca ar fi cum spui tu.
Avind in vedere ca spre deosebire de mine, tu ai drepturi de admin, tu trebuie sa-ti argumentezi intotdeauna actiunile, deoarece odata cu drepturile de admin vine si responsabilitatea. Tu insa, prin stergerea abuziva a postarilor care nu incalca regulile site-ului, dovedesti ca nu esti constienta de lucrul asta si ca drepturile de admin te depasesc si nu le meriti.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

rolling on the floor
Chiar imi era pofta de ras.

Stii, majoritatea celor de la categoria religie (nu vreausa sa jignesc pe nimeni), posteaza din lipsa de treaba si din acelasi motiv se cearta.

Faza cu intrebarile e universala, si mie mi-au fost sterse vreo 2-3 intrebari (nu prea mai stiud espre ce erau), oricum era ceva ce ma interesa.

O sa observi ca nu numai intrebarile de la religie dispar in ceata. Am incercat sa intru pe intrebari postate poate cu un minut sau 2 in urma, dar surpriza...

Te poti simti jignita, dar situ asta a inceput sa "pice" (pacat, abia incepea sa isi revina).

NOname

Vorbe goale...
De unde știi cine ce drepturi are și cine ce raportează? Ai vreo dovadă concretă ca să-ți susții afirmațiile sau îți place doar să dai cu presupusul? Și mai are rost să neg ceva sau ți-ai format deja o părere, în care crezi orbește? (nu-mi răspunde! știu)

Și eu aș putea să spun orice despre oricine. Dar mă respect prea mult ca să fac o afirmație publică fără să am vreo dovadă. Este sub demnitatea mea.

...
Să fiu sinceră, Bro, îmi lași impresia că ai în tine o frustrare foarte mare, iar pe site intri doar ca să te descarci și să-i faci și pe ceilalți să se simtă mizerabil. Altfel nu-mi explic veșnica ta răutate, aroganță, agresivitate, negativitate...
Chiar atât de nefericit ești?
Nu te iubește nimeni?
Îmi pare rău pentru tine uneori.
Mi-ar plăcea să văd o schimbare la tine, să te simți și tu iubit, să radiezi, să te împaci cu tine și cu lumea. Pentru că nu e normal să primești satisfacție doar atunci când rănești pe cineva. Este trist și bolnav. Iar tu pe site asta faci...de ani de zile.

Dacă nu ai avea această atitudine agresivă, chiar ai fi simpatic, să știi.

Să fii iubit!

anonim_4396

Prima parte. Intrebarea este cel putin ciudata, din moment ce mi-ai tot ras postarile in care vorbeam despre asta.

A doua parte. Crezi ca ai demnitate si ca te respecti. Lucrurile astea le dovedesti prin comportament, prin felul in care te porti cu ceilalti, nu prin laudarosenie.

Ultima parte, "frustrare, răutate, aroganță, agresivitate, negativitate" sint cuvinte aruncate la nervi. Toate astea vorbesc despre tine.
Q.E.D.

NOname

Sunt extrem de calmă, dragul meu, altfel n-aș investi timp în tine.
Aceasta a fost ultima mea încercare de a-ți deschide ochii și a-ți întinde o mână de ajutor. Nu mai insist.
Somn ușor!
http://www.youtube.com/watch?v=t5KuQ-z-ZHg

anonim_4396

Ma amuzi, tu n-ai ce investi. Ajuta-te pe tine laughing

| Sentinel a răspuns:

Cred ca e foarte bine ceea ce se intampla. Nici ca se putea intampla mai bine. Daca vrei sa-ti gasesti linistea, draga NiciUnNume, atunci nu trebuie sa te deranjeze aceste lucruri.

| aliceinchains a răspuns (pentru NOname):

Nu se va întâmpla asta, categoria aia a fost mereu așa și așa va rămâne. Creștinii nu acceptă o altă opinie, știu că la un moment dat îmi dăduseră ignore foarte mulți creștini, încât aproape nu mai aveam cum să răspund la nici o întrebare de la categoria respectivă, ci doar la câteva puse de atei. Între timp, m-au mai scos oamenii, dar meh... așa-s majoritatea, e greu să schimbi ceva, rămâne să te conformezi dacă vrei să stai pe-acolo.

| justitiarul a răspuns (pentru NOname):

laughing laughing
Tanti scolita pe TPU nu-mi vorbi tu mie de dictionare sau onoare.De la una ca tine care scria "de acord" impreunat,demnitatea nu-mi da voie sa primesc lectii.
Totusi, locuim in acelasi oras, cand bem un ceai sa-ti explic cum e cu onoarea, demnitatea, coloana vertebrala si alte lucruri de care n-ai habar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru justitiarul):

Auzi? Eu cred ca te bate nevasta-ta in fiecare zi laughing Inca n-ai invatat ca femeii trebuie sa-i spui ce vrea sa auda si sa fii mereu DE ACORD cu ea? Pai cum vrei s-o scoti pe Noname la ceai, daca o enervezi? Mai ales ca acolo nu mai poate sa-ti stearga postarile big grin

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

laughingDaca as avea o nevasta ca Noname probabil ca s-ar intampla asta dar na, am avut si eu ceva pretentii in urma cu multi ani in alegerea sotiei.

NOname

Lipsa de respect este reciprocă, stai liniștit.
Nici tu în ochii mei nu ești mai breaz. Iar atitudinea ta plină de aroganță și grandomanie o găsesc dezgustătoare.

Acum că ne-am lumurit, poate mă scutești de comentariile tale irelevante și nesimțite și lași loc celor care vor să răspundă la subiect.
Mulțumesc.

| justitiarul a răspuns (pentru NOname):

laughing Calm, calm ca nervii fac rau la ten! Iar ai draci pe mine ca ti-am zis un adevar care doare!

NOname

Îţi dai prea mare importanţă.
Papagalii mă lasă rece sau cel mult mă amuză.