Sunt de parere ca-i apa de ploaie tot ce ai scris, fara suparare.
Uite ce, daca cineva doreste sa se informeze pe cont propriu in legatura c-o dilema/problema care, mai mult ca sigur, s-a mai pus deja si nu este de nedepistat, well, o poate face foarte simplu.Cei ce posteaza la sec. treburi ce cauta rezolvari la ceva ce s-a mai explicat de n-spe mii de ori pe la alte postari, ei bine, ori sunt prea lenesi ori prea ignoranti sa isi faca ei singuri cercetarile inainte de a posta un geaman anexa la altele.Desi tind sa merg pe prima varianta, majoritatii acesteia le place pure and simple sa primeasca rasp. gata calde pe tava, desi pentru acelasi efort, ar putea doar sa caute cuv. cheie pe google, dupa cum spuneai si tu, fiind, in mare parte, doar la un click distanta :/.
"Nu ar fi mai bine sa se faca un Intrebari frecvente si pentru categoriile acelea? Inainte sa se posteze pe site, sa se creeze un program care sa detecteze cuvinte cheie si sa apara un link la un articol menit sa informeze?"
Hm, poate ar fi mai bine, dar nu si simplu.Glumesti? Astia abia se obosesc sa tina cat de cat ordine pe site, dar'a presupun ca ii si `personal` putin.Staff-ul de aici nu prea face fata, mna, ceea ce propui tu este o munca cam migaloasa, mii si mii de postari sa stai sa le sortezi, ah, poate doar platiti sa faca asa ceva, so...
Cat despre ultimul punct, 3-ul, exact asta sustin si eu si am mentionat si mai sus, cateodata, informatia mult-dorita se poate afla doar la un click distanta!
Am sa infiintez o campanie pentru tepeu,,, nu te sfii, apasa!"
Legat de 1.
Mi s-a intamplat si mie, de mai multe ori, sa nu stiu cum sa caut pe google pentru ca nu imi treceau prin minte niste cuvinte cheie relevante. Insa eu nu vorbesc de dragoste si sex, ci de altele. Gandesc cam la fel, in ceea ce priveste acest fel de probleme, documentarea e simpla si se poate face pe cont propriu, asadar poate ca este si lenea la mijloc. Doar ca, daca nu se incurajeaza informarea, numarul intrebarilor jenante creste, ca nu „zice nimeni de la TPU sa citim noi, ca doar nu suntem obligati, iar daca ne facem de ras e vina altora ca sunt rai cu noi".
2. Observ ca nu mi s-a permis sa scriu cuvantul „ejáculát" la categoria aceasta unde am postat. Mi-a aparut un dreptunghi cu un text de avertizare. Daca s-au chinuit sa faca un program de acest fel, ce ii opreste sa puna un banner in plus cu un site la acea casuta care imi apare pe ecran?
Aha, vezi sa nu isi bata capul admini cu ce ai scris tu.de fapt, nu m-ar mira sa nici nu citeasca postul tau, daramite sa faca cu adevarat ceva.
Nu am de ce sa ii invinovatesc. Daca vreau sa comunic cu ei, le trimit un mesaj prin „Contact", ceea ce si intentionam cand am scris intrebarea. Numai ca intai am vrut sa vad ce parere au ceilalti, sa vad ce asteptari realiste pot avea.
Ai idei bune, dar nu se pot pune in practica din alte motive lesne de inteles.
Trebuie sa incurajezi traficul pe un site si nu sa-i dai ocazia ca el sa devina doar o sursa de informare.
Intrebarea, chiar daca s-a mai pus de 100000000 de ori, atrage dupa ea si alti useri...n-am chef...booring.
Pertinent.
E logic ce imi spui, insa mai e ceva in plus: exista reclame pe site. Astfel s-ar putea face un parteneriat intre TPU si altele. TPU face publicitate si primeste ceva pentru asta (avand in vedere popularitatea acestui site), iar site-ul plateste si isi face si el niste trafic in plus. Amandoi castiga cate ceva.
De-asemenea, mi-e greu sa cred ca nu o sa mai puna nimeni intrebari, ca toata lumea se va descurca pe cont propriu. Stii, google exista de dinaintea fondarii TPU, la fel si alte forumuri. No stress.
Ionut299273 întreabă: