Nu am fost atent deloc la titlu, acum am vazut si eu ca au bagat trei de "l" in loc de doi "i" si scrie Utlllzator. Cred ca a fost o scapare a celui/celei care a postat insemnul. O sa-i scriu Alexandrei sa-l modifice.
Funda de la Utilizator al anului este albastra, cel putin mie, care nu ma pricep la culori, asa mi se pare. Este drept ca mai am si titlul de Expert TPU, cu funda de alta culoare.
P.S. Multumesc pentru atentionare.
Buna! Aspectul badge-ului a fost afectat de o redimensionare a acestuia. De aceea, fiecare "i" se vede ca un "l".
Distinctia lui ioandelasal de utilizator al anului a fost adaugata pe site folosind o alta maniera, astfel ca la raspunsuri ii apare in continuare titlul de expert TPU.
Aceste aspecte vor fi remediate de colegul meu programator in cursul saptamanii viitoare. Iti multumim pentru sesizare!
Alexandra - TPU
Hei...am raspuns intrebarii tale, daca nu iti convine raspunsul, asta e..domnul Ioandelasal a fost mai intai expert TPU si a ramas cu acel chenar ce iti e greu sa intelegi? intreaba adminii pentru alte lamuri...
O zi buna
Prima data nu ai pus corect intrebarea, trebuia sa specifici ca e ceva gresit la chenar...
Pe viitor, este mai simplu sa trimiti un mesaj la Contact, www.tpu.ro/contact sau direct prin email la contact@tpu.ro. Ei au grija sa verifice treburile astea personal,si daca intrebarea ti-a fost stearsa degeaba, il vor sanctiona pe cel care a raportat-o. Aici primesti raspunsuri de la oricine vrea sa isi dea cu parerea, asa ca mine acum, tu in schimb aveai nevoie de cineva care sa cunoasca detalii tehnice, cum e Alexandra. Cat despre stergerea intrebarii, pentru ca esti junior, oricine are 5000 de puncte iti poate sterge intrebarea, de aceea e bine sa mai dai cateva raspunsuri,ca sa devii senior, si vei avea alte drepturi.