| xibalba a întrebat:

Am renuntat sa mai stau logata pe site-ul asta mereu, insa mai intru ocazional sa dau un raspuns, 2. Acum 5 minute am gasit o intrebare si am dat un raspuns destul de lung, cand sa il postez, ghici? Nu eram logata. Dau sa ma loghez. Ghici ce? Disparuse raspunsul. Sa ma apuc iar sa il scriu? Nu.

Propun sa se schimbe cumva treaba asta, nu mi se pare normal. Sau trebuie sa ii dau copy paste intr-un notepad cat timp ma loghez? laughing

5 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Şi mie mi s-a mai întâmplat. După ce am dat logout, următoarele 3-4 răspunsuri trebuie să le scriu în notepad, de siguranţă, că face figuri. Aşa că stau logată.
Dar e deranjant rău că uneori te scoate fără motiv thinking

| xibalba explică:

In industria software, NU clientul trebuie sa se adapteze dupa cerintele aplicatiei, ci aplicatia dupa cerintele utilizatorului. Adminii sa se conformeze cerintelor userilor, daca nu vor sa piarda.

| albastrualb77 a răspuns:

Dar de ce nu te loghezi prima oara si dupa aia sa raspunzi, cred ca e mult mai simplu decat sa tot dai copy si paste, nu crezi?

| TeenageGirl a răspuns:

Cred ca da.laughingSi eu am dat un dita mai raspunsu. da la mine cat scriam netu se aprise si cand am datposteaza sau nu mai stiu cum.S-o oprit si gata.laughing

| RoLucky a răspuns:

Au 2 posibilitati:
1. Inainte de a scrie un raspuns te asiguri ca esti logata.
2. Dupa ce ai scris raspunsul -selectezi textul dai un copy sau ctrl+c iar daca se intamplat sa nu fi logata, te loghezi si dupa dai paste sau ctrl+v. Sper ca raspunsul meu ti'a fost de folos!