| BeLyNdA a întrebat:

Am si eu o intrebare:cand adaug pe TPU o intrebare cum pun de exemplu o fata care rade sau o fata zambitoare?

Răspuns Câştigător
| Ştrumpfiii a răspuns:

Pai faci pur si simplu`semnul respectiv de exemplu cand pui o fata zambitoare faci asa:
: ) [fara spatiu] sau care rade : )). Sper ca te-am ajutat, funda?:d

13 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Pai.in primul rand daca-mi funda! in al doilea rand daca vreai o fata zambitoaer faci astea : ) sau : ) ) nu mai stiu exact... cele de pe mes

| Teo a răspuns:

Ca pe messenger.

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Cu aceleasi semne ca pe messenger

| KikiRiki98 a răspuns:

Daca la aceestea te referilaughing big grinhappy sunt semnele de pe messenger
Funda?puppy dog eyes

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Simplu.winking
Ca la messenger...Folosesti tot semnele aleawinking

| Roxana90roxana a răspuns:

Pey faci emoticonsul normal ca la messenger :d uite : happy & laughing

| Papadopolina a răspuns:

Scz cum e pe yahoo de ex :d laughing love struck uitate pe yahoo si ia de acolo cum se scriu multa bafta

| DODoubleG a răspuns:

La fel ca si alea de pe mess

| alexbordei93 a răspuns:

Nu stiu sigur nu vreau sa te induc in eroare dar banuiesc ca sunt aceleas emoticonuri ca pe yahoo messenger, pentru exemplu : happy,winking, rolling on the floor etc. Stima.

| roby_3489 a răspuns:

Pai este foarte simplu, folosesti semnele: happy,laughing, si care mai doresti tu! DACA NU LE STII LE POTI GASI PE MESS! cand dai pe o imagine dinaia iti apare semnul! funda?happy

| elizzu a răspuns:

big grin asa cred

| Ciprian_1333 a răspuns:

Pai pui de exemplu [on the phone pentru fata zambitoare si [laughing] pentru a rade

| vlad_3082 a răspuns:

Pai asta nici eu nu stiu ca is nou dar eu de obicei nu alte forum si din astea se facea asa happy adica 2 puncte si o paranteza ma rog incearcale pe toate sau du-te pe undeva

Întrebări similare