Aș mai adăuga că pe vremea când se dădeau titlurile de campionul zilei se dădeau 3 diferite badge-uri:
- de bronz
- de argint
- de aur
În funcție de câte ori ai câștigat acel titlul se dădeau acele badge-uri. Acum nu se mai dau. De asemenea se selecționa userul lunii, și unul dintre campionii zilei din acea lună câștiga. Nu se dădea titlu pentru asta ca să îl vezi la profil.
Mai înainte se dădea titlul campionul sau userul lunii. Ăla nu se mai dă de mult. La început era și titlul de „Expert TPU" care avea și are drepturi suplimentare față de un utilizator obișnuit: de exemplu putea să-și recomande întrebările. Nici întrebări recomandate nu prea am mai văzut. Acum singurul titlu care încă poate fi obținut, pe lângă statutul de senior, e userul anului.
Asa e, daca mai castigam o data, poate primeam si eu de argint, dar acum nu mai conteaza, ca si daca castig, oricum nu o sa se schimbe cu nimic, din moment ce badge-urile nu se mai dau.
Dar sincer sa fiu, eu nu sunt pe site ca sa castig nu stiu ce titlu, sunt aici ca sa interactionez, sa dezbat si sa ma distrez.
Wow, super, as fi vrut si eu o cana game of thrones. Daca era cu un personaj anume as fi vrut-o pe Daenerys. Ai primit cu un personaj anume, sau cu numele serialului?
Eu ca si premii am primit un tricou TPU, o carte de limba japoneza pentru incepatori, un dictionar de limba japoneza si inca ceva, dar nu mai stiu ce, ca a trecut mult timp de cand le-am primit. Inca le mai am haha.
"-utilizator junior
-utilizator senior"
si, cam atat, restul nu mai SUNT, ci au fost