| ramona_2533 a întrebat:

Am si eu o intrebare sunt noua pe aici si nu stiu dc toata lumea este disperata dupa fundite?

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Uite, eu sunt veche pe aici şi tot nu ştiu, aşa că stai liniştită, nu e nimic de ştiut.

P.S. Copilării.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O singură categorie, 100% sunt experții care nu oferă sau cerșec funda.
Restul pe propria răspundere!
Pa, pa.

greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,asa-i romanul.
Funditele sunt premiile virtuale pe site-ul de fata.
Romanul,tot roman, sa castige el "ceva"...
Si cum abunda in varste care n-au trecut de majorat, exerseaza de mici!
E amuzant...

| Dennys1521 a răspuns:

Idem PirateKing

| MenInShadow a răspuns:

Nu toata lumea, eu de ex nu sunt, dar am fost si eu laughing am fost disperat de a ajunge userul anului, sau axpert TPU, dar mi-am dat seama ca nu are nici un castiglaughing Cu funde si voturi multe ajungi 1 din astea doua, de aia e toata lumea disperata, dupa "faima" pe TPU

caramela
| caramela a răspuns:

Daca la scoala nu au avut premii si felicitari, aici vor sa gaseasca mult adoratele"coronite"=fundite, eu ma multumesc si sunt cu sufletul impacat ca pot fi de ajutor cuiva, atat si nimic mai mult, iar faptul ca primesc o fundita imi certifica originalitatea si inteligenta raspunsuluihappy papa si o zi bunawave

| emima a răspuns:

Probabil stiu ca le va creste rankul probabil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se simt apreciati, in virtual. Poate in realitate nu au avut parte de asta. Sau vor sa para si ei de calitate prin ceva celor care au multe funde inaintea lor, luate pe merit.

Nu stim noi ce e in mintea fiecaruia. Niciun funditar nu va recunoaste, nimeni nu e asa prost incat sa o faca. Fiindca nici macar ei nu stiu ce fac, saracii laughing. S-au mai pus intrebari din astea, si eu am pus si nimeni nu a zis.

| Aesir a răspuns:

Funditele sunt ca un fel de recomandare drept recompensa pentru un raspuns bun.

| Chu a răspuns:

Si eu sunt noua pe aici dar am mai intrat p site inainte si tot "fundite""fundita" si "fundoaie"laughing. visau unii pe aici.scuze dar cuvantul ala chiar l.am vazut aici p TPU "fundoi"dau fundoi"laughing)