Nu. Mai citeste intrebarea odata.
Eu doresc sa SE STEARGA contul. Nu sa se creeze.
Plus ca ei spun ca conturile SE POT STERGE DACA II CONTACTEZI, deci inseamna ca daca apoi nu o fac ca au mintit
Sa stii ca nu ai de ce sa te lingusesti pe langa admini si sa promovezi mintirea utilizatorilot. Chiar nu o sa iti dea niciun avantaj
Buna.Nu cred ca te tine nimeni cu forta, doar ca probabil mai dureaza ceva pana se concretizeaza.
Cred că mai simplu ar fi sa îți ștergi întrebările și să nu mai intri pe cont și cam asta-i.
Până la urmă nu te tine nimeni cu forța, insa, bănuiesc eu, sunt multe cereri de soluționat și probabil că încă nu au ajuns la a ta.
Intr adevar, rusine adminilor pentru faptul ca tu nu te poti abtine sa intri pe site ul www.tpu.ro. In ce lume traim, suntem tinuti cu forta, captivi pe un site web, doamne.
"rusine adminilor pentru faptul ca nu te poti abtine sa intri pe site"
Faptul ca tu conaideri că STERGEREA unui cont e acelasi lucru cu sa nu mai intri pe el, arata ce IQ scazut ai.
Si daca tot nu ai capacitatea sa gandesti, macar taci.
Nu arunca vorbe din rautate care doar te fac de râs.
Dar trebuie si tu sa cersesti niste atentie, nu-i asa?
Si sa stii ca degeaba te lingusesti pe langa admini, ca nu o sa-ti dea niciun avantaj.
Doar le arati tururor ca nu ai pic de educatie digitală.
Nici nu m-as mira daca tu ai avea conturi inactive de 3 decenii pe 20 000 de siteuri diferite.
Asa, ca tataie de 98 de ani
Nu inteleg nevoia cronica de rautate.
Ca sa nu mai spun ca nici nu ma adresam tie, ci TPU-ului.
Pentru ca contact nu e o cale asa de buna, am luat contact cu ei printr-o intrebare, care ai vazut si tu ca nu te implica.
Dar asa sunt romanii, daca nu se baga peste tot cu rautate si ironie sa cerseasca atentie, atunci nu sunt multumiti!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: