| insemnarileuneipustoaice2devanzare a întrebat:

Am un cont suspendat si vreau sa nu mai fie ce fa?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Scrii la Contact http://www.tpu.ro/contact şi discuţi această problemă cu administratorii site-ului. Numai ei te vor putea lămuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de motivul suspendarii, cat de grav ai incalcat regulamentul.Trimite o solicitare la "CONTACT" pentru lamuriri.O zi buna.

| CeTrebuieSaScriuAici a răspuns:

Contacteaza TPU la adresa care ti-a dat-o NONAME si dupa vorbesti cu administratori si dupa aceea o sa iti dea contul inapoi daca vorbesti frumos ca si (Buna ziua domnule administrator as vrea sa va rog ceva daca am dreptul.Imi puteti reactiva contul TPU aceala cu adresa de e-mail *******************@yahoo.ro/com va rog frumos si o sa am grija ce o sa fac de acum in ainte). Funda te rog frumos ca vreau sa fiu membru senior.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru CeTrebuieSaScriuAici):

Vad ca deja esti membru senior, vizionaza-ti profilul. Funda nu se cere, si nu ajuata sa devii membru seneor mai repede.Acesta se castiga prin numarul de intrebari date.

| CeTrebuieSaScriuAici a răspuns (pentru Fatamuntilor):

De unde sti ca sunt senior?

IN dreapta sus scrie,, vizizualizare profil'' dai clic; fix sub avatarul tau scrie utilazizator senior sau junior dupa caz.Actualizarea profilului se face dimineata.

Aaaa stai putin... am intrat pe profilui tau.big grin