anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut in lista cu utilizatori avertizati ca era cineva suspendat pentru postari "suicidale ".In DEX nu este asa un cuvant, dar cred ca persoana care a scris se referea la "suicidare".
Scrie in regulamentul TPU ca nu ai voie sa postezi asa ceva pe site? Eu am citit de cateva ori si n-am gasit.
Normal ar fi sa se scrie clar ca n-ai voie, pentru ca daca te razgandesti si te trezesti ca ai contul suspendat nu cred ca e prea bine.

29 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

La postari intra si raspunsuri sau doar intrebari? Cred ca asa ar fi trebui sa-mi iau suspend de mult

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu cred ca TPU NU incurajeaza asfel de postari.Probabil se subintelege pe undeva...
Mai cred ca ce vor sa se sinucida, probabil nu o vor face niciodata.Vor sa atraga atentia.
Cel putin teoretic TPU este un site in care se cere si si ofera ajutor.Ori daca eu intreb,,, cum sa ma sinucid''' nu-mi oferiti niciun ajutor.

Printre cele mai neintelese motive de suspendare a fost,, a jignit alt user... cu U mare. Deci e vorba de un singur user.Destul de important pentru site.http://www.tpu.ro/utilizator/aaosno
Daca s-ar sa se aplice acelasi regula pentru toti, topurile ar trebui sa se mute in lista cu utilazatori suspendati, pentru ca multi dintre noi am rabufit pe site.

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Una e sa nu incurajezi si alta e sa interzici si sa fie motiv de suspendare. De ce sa vorbim cu '' probabil se subintelege pe undeva'', daca putem citi oricand regulamentul? Eu l-am citit de mai multe ori si n-am gasit nimic de unde sa se subinteleaga asa ceva si sunt sigur ca nici tu n-o sa gasesti.
Cel putin teoretic TPU este un site in care se cere si si ofera ajutor?
Chiar si titlul de la link-ul de mai jos spune destule si nu e singurul de felul asta pe care il poti gasi, sunt o gramada.

http://caritas.md/comportamentul-suicidal-este-un-strigat-de-ajutor/

''Mai cred ca ce vor sa se sinucida, probabil nu o vor face niciodata.Vor sa atraga atentia''.
Pe bune? Adica in lumea asta nu se sinucide nimeni, sunt numai unii care vor sa atraga atentia sau cum?

Userul ala cu U mare se ocupa in special cu raportarile pe aici, asa ca nu e de mirare ca a mai facut o victima.

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bre, ce nu intelegi ca ala nu era user cu probleme serioase? Posta fix cum o face chiftelutacrocanta, doar ca ala posteaza random asa ca nu bate la ochi.
Si daca chiar vrei sa stii, cu manutele mele am facut un site ca TPU.
Am atasat link la profil (e doar la stadiul de proiect).

Revenind, ce tot insisti atat pe o tema cat se poate de simpla? Daca postezi in prostie atunci te dau afara de pe site. Simplu.

E la mintea cocosului, nu vezi si ce nickname avea? Tu chiar esti blond? Nu te mai da tu justitiar pe aici (doar pentru ca te plictisesti grav) de vreme ce ieri frecai menta doar pe la T/A cu alti pokemoni anosti.

| anonim_4396 explică (pentru OverlyAnnoyedAccount0):

Se pare ca tu inca nu te-ai prins ca nu ma intereseaza aberatiile tale.
Tu oricum ai probleme mult mai mari decat credeam, daca m-ai vazut ieri toata ziua pe la T/A si eu de fapt am intrat acum cateva zile ultima data pe categoria aia si am postat un singur raspuns.

Se pare ca esti blond autentic (desi, chipurile e doar un stereotip). Dar nu conteaza. Mai profit de situatie.

Tu chiar crezi ca ieri era ieri? NU ieri adica nu demult? Stiu prea bine pe unde ti-ai facut tu veacul destula vreme pe TPU, inainte s-o arzi pe baiatul care a mai crescut. Ai probleme si de a intelege printre cuvinte, si tu zici de mine. Stiu tot site-ul asta din 2009 din temelii. Mai abtine-te! Ca deja ma irita grav habarnistii care posteaza la norma pe site si se fac ca ploua asa cum ploua astazi afara.

Deci daca iti dau argumente logice, valide, pare ca sunt aberatii pentru cineva ca tine?

Deci in primul rand voi n-aveti de unde sti despre userul in cauza ca ar fi cautat ajutor din moment ce atunci cand esti suspendat ti se sterg postarile care incalca regulamentul (trolling de regula)!
Alea 3 intrebari care au ramas in picioare sunt din ianuarie-februarie!
El a fost suspendat pe 21 iulie 2016 si de atunci nici n-a mai accesat contul! Nu bate la ochi? E cel mai probabil sa se fi sinucis fiindca i-a suspendat TPU contul.winking
Lasand gluma la o parte, se vede din tren ce fel de cont era chiar daca postarile problematice de atunci nu i se mai vad.

NU SE SUSPENDA USERII pentru postarile in care sunt prezentate depresii, insa indivizii care insista prin postari suicidale si care o dau in trolling din plictiseala in fiecare zi pe aceeasi placa "nu -mi place viata mea, e boooring, ma sinucid nu stiu ce..." ori ce treaba are orice site pe lumea asta de a intretine creierele bolnave? Pai userii iti raspund, te sfatuiesc, asa si pe dincolo, dar tu revii cu aceeasi placa? E normal!?

Stati talica si Coquina si vorbiti numai pe supozitii! Ca vai cum sa suspenzi pe cineva care poate avea nevoie de ajutor...bai fratilor nu era cineva care avea nevoie de ajutor acel user in cauza! Bateti campii aiurea! A trollat, a fost suspendat. Nu credeti, faceti contestatii la Contact TPU!

Pana si chiftelutacrocanta se plictiseste grav din cand in cand si mai trolleaza site-ul cu faptul ca-l aresteaza YouTube/Google daca are un clip care incalca drepturile de autor. De aia am facut comparatia. Fiindca asta e singurul user de pe TPU care scapa mereu de sub observatiile multora desi e la fel de iritant ca râia!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru OverlyAnnoyedAccount0):

Abia acum am inteles de ce mi-a zis Cristina "Si ca sa nu zici iar ca raportez ca un robotel, iti voi lasa cateva exemple in care comportamentul tau nu a fost conform cu regulamentul TPU:", saraca ma confunda cu tine laughing. Acum mi-am dat seama cand ai scris tu " dar daca te raporteaza un lezat oligofren, admina suspenda robotic fara nicio analiza".

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Care Cristina? Nu mai e ea admina. Oricum dubios daca tipa noua chiar asa grav incurca treburile, de nu tine minte nici cu cine a mai discutat. laughing Imi place! Pe de o parte te frustreaza, pe de alta te amuza.

| CuriousStuff a răspuns:

Cred ca se refera la faptul ca a raspuns cu "Sinucide-te" (mai in detaliu) la intrebari serioase. Asta ar fi singura explicatie pe care o vad. Daca scrii ca ai tu o problema si vrei sa te sinucizi nu e nimic, daca indemni pe altii meriti suspend.

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Corect! Spune-i asta si copilandrului blondut care a pus intrebarea. Ii explic si eu acelasi lucru de cateva zile si el zice ca sunt cineva care aberez, cu probleme mari, ca de altfel oricine nu se supune credintelor lui, desi vorbeste in necunostinta de cauza.

Tu la cat ai aberat de cateva zile nici nu mai stii despre ce ai scris si nici atunci nu cred ca prea stiai, asa ca nu ma mir ca ai fost in stare sa tragi concluzia ca ai spus acelasi lucru ca si el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avea doar 3 intrebari amarate diferite si nici raspunsuri nu are, deci nu vad de unde merita suspendare.
fiecare are dreptul sa ceara ajutor despre absolut ce vrea.
poate nu avea cine sa il asculte, nu avea nici macar parinti care sa il asculte si a cerut ajutor in mediul virtual.
de ce e asta de condamnat?

desi sunt multi attention whores care cer doar atentie cand zic ca vor sa se sinucida, nu garanteaza asta ca nu mai sunt si cazuri de persoane care chiar vorbesc serios si au de gand sa o faca, care lanseaza un strigat de ajutor genuine.

asta e adevarata bolnavie in situatia de fata, ca lumea din jur nu-i ia in serios pe cei care vor sa se sinucida.

cum si mie de exemplu mi-au sters o intrebare cu SP, cand am vorbit foarte serios despre episoadele mele demonice (am vrut sa vad daca mai au si altii asa ceva, nu am cerut sfaturi si nici nu m-am plans), si nu m-a luat nimeni in serios si am fost suspendata pentru trolling.
ba mai mult, am fost si provocata de un albastrel, si am avut tot dreptul sa devin agresiva verbal la acea postare.

nu ar trebui sa ne mai mire nimic, traim intr-o lume bolnava, proasta, rea, si nu e de mirare ca sunt atatia oameni care vor sa se sinucida.
cand nu te ia nimeni in serios pentru ce probleme reale ai, ce pretentii sa mai ai de la societate?

asa, avea FckLife la nume, si?!
nu mai sunt destui pe site cu FCK la nume?
fiecare are dreptul sa-si bage daravela in ce vrea, fara sa fie condamnat pentru asta.
se numeste libera exprimare si protest.
iar protestul este dreptul fiecarui om.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aha, deci tu esti fata aceea care mi-a zis mai demult ca sunt prost si nu stiu mai cum big grin
Am vazut si eu intrebarea aia despre SP si ti-am si raspuns la ea atunci. Am mai vazut de multe ori cum se hlizea lumea pe aici cand era vorba de SP, vise lucide si alte chestii de felul asta, pentru ca e mai usor pentru unii sa spuna ca cineva face trolling ori vorbeste aiurea cand habar n-au despre ce e vorba decat sa incerce sa vada despre ce este vorba de fapt.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

We are not alone :D

http://www.imdb.com/title/tt3317522/

ti-l recomand, e un film foarte bun care m-a lasat masca.
m-a facut sa ma gandesc ca sunt altii care au episoade mult mai agresive si mai complexe decat ale mele.

bine, stiam ca sunt ffff multi oameni care trec prin asa ceva, netul e plin de oameni cu aceeasi problema si care povestesc, insa nu multi aleg sa vorbeasca despre asta, de frica sa nu fie considerati nebuni.

si mi-a placut curajul pe care l-au avut acei protagonisti din film de a se expune si chiar sa socheze.

mie oricum nu-mi pasa de cum sunt perceputa, sunt extrem de miserupista.
imi si place ideea de a fi vizitata de un demon, de a fi atras de mine si de a face parte chiar si dintr-un context sexual, nu doar violent.
uneori l-am si chemat sa facem sex si chiar mi-a citit gandurile, facand niste actiuni sexuale asupra mea.

e totusi mai ok sa povestesti prin ce treci celor care trec prin ce treci tu, pentru ca de acele persoane esti inteles cel mai bine.

Ti-au sters intrebarea pentru ca oricum te sterg cu totul...si mie mi-au sters o intrebare complet in regula (dar la ea ma certasem cu vreo 2), ti-am mai povestit, dar face parte din procesul de multe ori dubios de suspendare. E admina noua, nu stie multe!

Pe langa userul plictisit, fad si monosilabic cu „postari suicidale" lasa ca au fost suspendati pe site toata vara tot felul de useri mult mai OK, gen eu, Unbroken, LostInPark, LoveSleep, carora ne scapa o invectiva la 100 postari, dar daca te raporteaza un lezat oligofren, admina suspenda robotic fara nicio analiza mai amanuntita. M-am ocupat si de ea la Contact. Si o sa ma mai ocup pana pricepe.

Tu cu cat scrii mai mult, cu atat aberezi mai tare.

Daca tot aberez intruna macar da-mi ignore ca sa nu te mai deranjez si la viitoarele intrebari! Sa nu cumva sa ti le stric si pe alea bă! Oh wait, pana la viitoare intrebari deja am alt cont.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E prima oara cand arunc o privire peste regulament, doar fiindca ai zis ca tu l.ai citit de cateva ori.
Zic:daca pe o carte nu am mai pus mana de cativa ani, macar cu regulamentul asta sa ma laud!
Da, nu au specificat nicaieri ca poti fi suspendat pentru "postari suicidale".
Maine-poimainne ne suspenda pentru tentativa de avort spontan.

Este vorba de trolling.

| Kuroo a răspuns:

Azi vreau sa ma sinucid, imi tai glanda.
(oare o sa fiu suspendata? devil )

| anonim_4396 explică (pentru Kuroo):

N-am inteles niciodata expresia asta cu taiatul glandei de unde vine big grin
Azi e o zi potrivita pentru cineva care vrea sa posteze chestii suicidale (ce or fi alea), pentru ca adminii nu cred ca lucreaza duminica.
Plus ca daca te sinucizi la categoria asta nici n-o sa bage de seama vreun admin. Nu cred ca intra vreunul din ei sa citeasca ce se scrie pe aici. Alta explicatie nu prea vad pentru faptul ca sunt aici tot felul de intrebari care n-au nici legatura cu categoria si nu se oboseste nimeni sa le mute.

| Kuroo a răspuns (pentru anonim_4396):

A...deci in loc sa ma consolezi ca vreau sa ma sinucid, aha..asa faci, nu ai gram de mila pentru pisicile abandonate crying

| anonim_4396 explică (pentru Kuroo):

Eu stiam deja ca nu esti serioasa, asa ca nu te-am luat in serios.

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns:

Lasa bre, tu nu vezi cum suntem suspendati majoritatea degeaba acum? Un pic daca soptesti cuiva ca e idiot deja te trezesti cu un avertisment.
S-a schimbat admina de curand si se suspenda haotic pe aici, pe reteta Game of Thrones (Reports). Culmea ca inainte iti luai o luna pauza, dar acum si pentru ca ai scos limba la cineva iei 3 luni.

Si la faza cu postarile „suicidale" (un termen de altfel englezificat) probabil ca era vorba de postari in deradere, in mod repetat, probabil ca a fost mai specifica admina la motivul suspendarii.

De aici incolo suntem condamnati sa ne comportam cuminti ca la gradinita la intrebarile lui chiftelutacrocanta si ale lui Ray. Am ajuns prea rau! Trist site!

Nu era vorba de postari in deradere, in mod repetat.

http://www.tpu.ro/utilizator/acchah/intrebari/

Da, stii tu mai bine!
Se vede pana si din alea 3 intrebari care au ramas in picioare ca cineva posta de plictiseala pentru atentie bolnava!
Cine stie ce mai prezenta in celelalte sterse.

Da, nu scrie explicit in regulament, nici in DEX (desi numai oligofrenii au o fixatie sa caute ceva si sa se bata cu pumnul in piept daca nu gasesc acolo).
Si, spre informarea ta, au mai fost destui useri suspendati din acelasi motiv de-a lungul anilor. Si eu as face la fel, ce-i drept, nu-ti convine sa-ti polueze unul site-ul astfel...nici ca admin, nici ca user din comunitate.

N-ar avea niciun rost sa ma leg de toate aberatiile pe care le-ai scris, dar sa stii ca ai fi bun de admin. Eu zic sa te inscrii de pe acum, nici nu stii cand se elibereaza vreun loc.

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns:

Acum am vazut ca l-au suspendat ieri si pe Unbroken. Clar astia nu sunt sanatosi.
Adica un user in mare parte ok la care poate ii mai scapa o invectiva la 1/100 postari si il suspenzi fiindca asa a vrut unul care l-a raportat. Pe bune, mi-e sila! Un site bolnav.

Maine, poimaine, userul suntserios va deveni suntsuspendat rolling on the floor Nu ca ar fi prima oara.
Si poate azi ma suspenda si pe mine doar pentru ca ma loghez in cont, deja mi-a trimis ieri un avertisment, pana si ala degeaba!

Cred ca in final mai raman nesuspendati doar userii inactivi. tongue

| steficelfrumossibun a răspuns:

Termenul de "Suicidale" este englezit de la cuvantul "suicid" care inseamna sinucidere deci postarile care incurajaza in orice fel sinuciderea sunt suspendate.Mi se pare total normal sa se dea suspend pentru asa ceva.